Χρηματιστήριο: Κέρδη 2,23% με... ράλι σε Eurobank – Πειραιώς

Athens Stock Exchange opening: Rise

Άνοδος 7,93% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 1,565 ευρώ - Με κέρδη 2,34% έκλεισε η Coca - Cola  στα 31,51 ευρώ - Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 99,9 εκατ. ευρώ    

Η πρόωρη αναβάθμιση της Eurobank- για τον Δείκτη MSCI στις 23 Mαϊου αντί της 28ης Μαϊου – και η επικείμενη  συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς τα κόκκινα δάνεια οδήγησαν τις τραπεζικές μετοχές σε ράλι και το χρηματιστήριο σε άνοδο πάνω από 2%. Με τις αγορές στην μετοχή της Eurobank, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 733,18 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 2,23%.

Ο Μsci, λοιπόν, αποφάσισε να αναβαθμίσει την μετοχή της Eurobank νωρίτερα οδηγώντας σε αγορές στο χρηματιστήριο. Τα πακέτα αναμένεται να πραγματοποιηθούν αύριο στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου.  Η μετοχή έκλεισε στα 0,754 ευρώ με ράλι 6,05%.

Ράλι 7,93% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 1,565 ευρώ. Άνοδο, όμως, εμφάνισαν και μετοχές που επλήγησαν το τελευταίο διάστημα, όπως η Μπέλα με άνοδο 5,02%, ο Μυτιληναίος στα 8,96 ευρώ. Με κέρδη 2,34% έκλεισε η Coca - cola  στα 31,51 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 99,9 εκατ. ευρώ.                                         

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΕΛΛΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 6-8% ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΩ ΡΟΜΑ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΑ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΔΙΚΑ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10% ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ 4-5% ΚΡΥΦΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ 3-4%;;

ΕΛΛΗΝ ΑΠΕΝΔΥΤΗΣ

Είναι και αυτό ....μια άποψη .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mario-draghi-pic

Η θητεία του Ντράγκι λήγει τον Οκτώβριο και οι ευρωπαίοι ηγέτες θα επιλέξουν τον διάδοχό του, ενδεχομένως εντός της εβδομάδας - Τις δύσκολες στιγμές που η Ευρωζώνη ήταν έτοιμη να διαλυθεί,  η κεντρική τράπεζα υπό την καθοδήγηση του κ Ντράγκι υπήρξε ο μοναδικός θεσμός που απέτρεψε την καταστροφή, επισημαίνει το δημοσίευμα

hvL

Ασφυκτικός γίνεται ο κλοιός των τραπεζών στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη των ΑΠΕ της ΔΕΗ, εμποδίζοντας την υλοποίηση ενός εναλλακτικού σχεδίου για την διαχείριση της θυγατρικής της.

shopping_ar

Μέχρι σήμερα οι online πωλησεις δεν αποτελούσαν ούτε αποτελούν ακόμα το βασικό κανάλι λιανικής πώλησης τροφίμων, ποτών και άλλων ειδών μπακαλικής ή σούπερ -μάρκετ που προτιμούν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Αλλωστε, είναι μια πραγματικότητα ότι ακόμη και στις πιό προηγμένες τεχνολογικά χώρες η συνήθεια της επίσκεψης στο σούπερ – μάρκετ είναι κάτι που δεν έχει αλλάξει με τον χρόνο.

family_ar

Ουραγός φαίνεται πως είναι η Ελλάδα σε ότι αφορά τις πολιτικές οι οποίες είναι φιλικές προς την οικογένεια, σύμφωνα με μια νέα έρευνα της UNICEF. Συγκεκριμένα, από τον κατάλογο των 31 χωρών που συνέταξε η UNICEF με τις χώρες που προσφέρουν πολιτικές φιλικές προς την οικογένεια, η χώρα μας καταλαμβάνει την 30η και προτελευταία θέση.