Δημοσκόπηση για το ΕΒΕΑ: Απαισιόδοξο για την οικονομία το 60% των πολιτών

ermoy-kosos

Το 54% εκτιμά ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα συμβάλει θετικά στις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών

Απαισιόδοξο για την ελληνική οικονομία δηλώνει το 60% των πολιτών σύμφωνα με έρευνα της Pulce για λογαριασμό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Αντίστοιχα το 54% εκτιμάει ότι δεν θα βελτιωθούν τα οικονομικά του με ένα 42% να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.

Παράλληλα 7 στους 10 απαντούν ότι δεν έχουν καταφέρει να αποταμιεύσουν τους τελευταίους μήνες κάποιο μεγάλο ή έστω κάποιο μικρό ποσό.

Όσον αφορά την κυβέρνηση το 69% αξιολογεί με αρνητικό πρόσημο την προσπάθεια της κυβέρνησης για την προσέλκυση επενδύσεων και το 62% δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από την κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια δημοσκόπηση τέθηκε και το ερώτημα αν η Συμφωνία των Πρεσπών θα συμβάλει θετικά στις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών με το 54% να απαντά μάλλον και σίγουρα «όχι» και το 37% να απαντά μάλλον και σίγουρα «ναι».

Τέλος, όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, το 57% επισημαίνει οτι έχει διαπιστώσει σημαντικές αυξήσεις τιμών στο σύνολο της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

!!!

Για μα δειτε τα πραγματα πιο αισιοδοξα μια ειναι η λυση. Γαργαληθειτε οπως ο πρωθυπουργος μας.

NIKOS

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........Τι είπαν για τις πρέσπες και την οικονομία!! Πιπέρι στην γλώσσα!! Φασίστες τα γράφουν αυτά! Αφού όλοι είναι ευτυχισμένοι και πλούσιοι!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

akinita_ar

Ακόμα και σε περίπτωση παροχής «προσωρινής προστασίας» το Δημόσιο θα μπορεί να επιβάλει όλα τα άλλα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης ή ασφαλιστικών μέτρων στην κύρια κατοικία του αιτούντος, αλλά και μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης η ασφαλιστικών μέτρων στην υπόλοιπη περιουσία του οφειλέτη