ΑΑΔΕ: Απαλλαγή 2519 πυρόπληκτων ιδιοκτητών ακινήτων από τον ΕΝΦΙΑ

4541101

Πρόκειται για ακίνητα, που φέρουν δελτίο επανελέγχου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Ολοκληρώθηκε σήμερα η αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων στο TAXISnet σε 2519 ιδιοκτήτες ακινήτων, που υπέστησαν ζημιές απο τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 3018, προκειμένου να απαλλαγούν από τον ΕΝΦΙΑ χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία στη Δ.Ο.Υ.

Πρόκειται για ακίνητα, που φέρουν δελτίο επανελέγχου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (ΥΜΕ), με ένδειξη κόκκινο, κίτρινο και πράσινο με ζημιές και τα ενημερωτικά μηνύματα εστάλησαν στους ιδιοκτήτες μετά την επεξεργασία των στοιχείων, που δόθηκαν στην ΑΑΔΕ από το ΥΜΕ.

Η ΑΑΔΕ υπενθυμίζει ότι φορολογούμενοι, που θεωρούν ότι δικαιούνται την απαλλαγή και δεν έχουν λάβει το σχετικό μήνυμα, θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Κ.Ε.Φ.) της ΑΑΔΕ στον αριθμό 210 6247000(γραμμή για φορολογικά θέματα) μέχρι και την Τρίτη 25/9/2018, που ειδικά για το σκοπό αυτό θα λειτουργήσει και το Σαββατοκύριακο (22-23/9) μεταξύ 8:30-15:00.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Aristophanes

...να λοιπόν που ο ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ στο Μάτι. Τι κι 'αν η κατάργηση έγινε στα σπίτια που κάηκαν από την ανικανότητα αυτών που διόρισαν επικεφαλής σε αστυνομία και πυροσβεστική; Τι κι' αν αυτός που διόρισαν επικεφαλής της πολιτικής προστασίας απουσίαζε; Τι κι' αν ο Υπουργός Τόσκας και ο υπουργός Σκουρλέτης είπαν πως έκαναν καλά τη δουλειά τους; (Όλοι οι παραπάνω απομακρύνθηκαν τελικά από τη θέση τους επειδή έκαναν "καλά τη δουλειά τους";). Την κι' αν η περιφερειάρχης κ Δούρου "έλειπε" κι' εμφανίστηκε σαν θλιμένη χήρα; Τι κι' αν κάηκαν ζωντανοί (από αμέλεια, ανικανότητα, λάθος εκτιμήσεις, επειδή "έτυχε μια στραβή";...) 100 άνθρωποι ; Τα σπίτια αυτά δεν υπάρχουν. Τι ΕΝΦΙΑ να πληρώσουν ; Το ίδιο είπε για τους συνταξιούχους ξεροκαταπίνοντας και κομπιάζοντας ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξη στη ΔΕΘ. Μετά τα 70 οι συνταξιούχοι θα πεθάνουν οπότε τι περικοπή να τους κάνεις;... Και το επανέλαβε στο Λονδίνο ο Τσακαλώτος. Αιδώς Αργείοι. Αλλά που να βρεθεί ντροπή σε απατεώνες...

Πυρόπληκτος

Είμαστε οικογένεια 4 πυρόπληκτων ατόμων, με δικαιώματα στο ίδιο ακίνητο (επικαρπία - ψιλή κυριότητα). Μόνο για το ένα από τα 4 άτομα είναι σωστά τα στοιχεία που έστειλε το TAXIS - για τα υπόλοιπα άτομα τα στοιχεία είναι ΛΑΘΟΣ, οπότε θα πρέπει πάλι να τρέχουμε στις ουρές, στην Εφορία . Δεν μας έφτανε η δυστυχία μας από την πυρκαϊά !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

efksss

Πάνω από 167.000 περιμένουν και δεν βλέπουν σύνταξη - «Εξαφάνισαν» τις αιτήσεις 120.000 συνταξιούχων, αλλά ο ΕΦΚΑ επιστρέφει στα ελλείμματα - Αυξάνονται κατά 4.000-5.000 τον μήνα οι εκκρεμείς αιτήσεις, παρότι οι παλαιοί συνταξιούχοι μειώνονται

1