Χρηματιστήριο: Βουτιά για έκτη ημέρα - Έκλεισε κάτω από τις 690 μονάδες

chrimatistirio

Η αγορά έκλεισε με πτώση 1,05% - «Διαλύθηκε» η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας με πτώση 3,15% - Βουτιά 2,96% για τον ΟΤΕ

“Έσπασε” προς τα χαμηλά της η Αθήνα με έκτη συνεχόμενη αρνητική συνεδρίαση κι αυτή τη φορά τα θραύσματα αφορούσαν και μη τραπεζικές μετοχές ( Μυτιληναίος, Aegean, Oπαπ, ΟΤΕ) και σύμφωνα με χρηματιστές η πτώση αυτών των μετοχών ήταν αναμενόμενη μετά τα χαμηλά στις τράπεζες.

Η αγορά έχασε τις 700 μονάδες και τώρα πλέον είναι ένα βήμα από την αντίσταση των 657 μονάδων. Σήμερα, η πτώση δεν υποδαυλίστηκε από τα ομόλογα και παρά την αρχική αντίδραση διολίσθησε μετά το μεσημέρι στις απώλειες.

Οι ξένοι επενδυτές αποχωρούν επιδεικτικά από την Αθήνα, εν μέσω της παροχολογίας από την κυβέρνηση\. Οι αγορές απαντούν καθημερινά με σκληρό τρόπο καθώς οι ρευστοποιήσεις στις τράπεζες είναι καθημερινές και απο σήμερα πραγματοποιήθηκαν επιλεκτικά “κτυπήματα” σε μη τραπεζικές μετοχές φέρνοντας τον Γενικό Δείκτη κάτω από τις 700 μονάδες.

Η αγορά πλέον περιμένει με αγωνία την ομιλία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και παρά το γεγονός ότι κάποιοι περιμένουν τον μετριασμό των παροχών, μετά το ξεπούλημα των μετοχών επί 6 ημέρες
Η πλειοψηφία, όμως, περιμένει ένα μαζικότερο ξεπούλημα την ερχόμενη Δευτέρα καθώς επικρατεί η πλευρά η οποία θέλει παροχές μετά την ολοκλήρωση του μνημονίου.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με πτώση 1,05% στις 688,77 μονάδες. Διαλύθηκε η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 1,97 ευρώ με πτώση 3,15%. Κέρδη 0,65% η Alpha bank στα 1,399 – μετά την ανακοίνωση της Blackrock ότι κατέχει το 5,82%. Πτώση 1,04% για την Eurobank στα 0,663 ευρώ. Αμετάβλητη η Πειραιώς στα 2,044 ευρώ. Βουτιά 2,96% ο ΟΤΕ στα 10,15 ευρώ. Απώλειες 1,44% για τον ΟΠΑΠ στα 8.89 ευρώ Με πτώση 3,40% ο Μυτιληναίος στα 8.25 ευρώ.

Κέρδη 2,72% για την Motor Οil στα 20,80 ευρώ – μετά την διανομή μετοχών και τις πωλήσεις απο τους βασικούς μετόχους . Άνοδος 1,57% για την Μπέλα στα 12,92 ευρώ. κέρδη 1,37% για τον ΟΛΠ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 61,8 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Μια χαρα

-3,5 τα τοκογλυφικα ιδρύματα και 4,63 το δεκαετες.Η ανάπτυξη έφθασε!!!

23 μονάδες, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου !!

Εξατμίστηκε το Χρηματιστήριο ... , όπου νάναι ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ !! Οι αγορές χορεύουν με τους νταουλιέρηδες !!

Vasileios

Στα τάρταρα μας το έφτασε! Αγοράζεις σε τιμή ευκαιρίας.

@

Τους γλεντάνε καλά οι αγορές!

ΜΗ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΙΜΟΡΟΥΝΕ ΟΙ ΑΓΟΡΟΥΛΕΣ

ΤΥΡΙ

ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΧΑΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΑ

Τσιπροκαμμένη γή

Αν πέφτει συνέχεια ως τις εκλογές, δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο, για να το σώσει ο Κούλης όταν βγεί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

forologiki-klimaka-2

Το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, με μικρότερο δημοσιονομικό κόστος, προβλέπει μείωση του ελάχιστου συντελεστή από το 22% στο 9%, καθώς και μείωση κατά μία ποσοστιαία μόνάδα όλων των συντελεστών για εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ

electrixc_cars

Τα κίνητρα που εξετάζονται για την αντικατάσταση των παλαιών ρυπογόνων οχημάτων - «Θέλουμε να αποσύρουμε από τους ελληνικούς δρόμους τα αυτοκίνητα που μολύνουν το περιβάλλον», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος

moodys

Όπως εξηγεί ο οίκος, «ο κυριότερος λόγος της θετικής προοπτικής είναι ότι η έκθεση της Κύπρου σε γεγονότα που σχετίζονται με τον τραπεζικό τομέα συνεχίζει να μειώνεται»