Χρηματιστήριο: Βουτιά για έκτη ημέρα - Έκλεισε κάτω από τις 690 μονάδες

chrimatistirio

Η αγορά έκλεισε με πτώση 1,05% - «Διαλύθηκε» η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας με πτώση 3,15% - Βουτιά 2,96% για τον ΟΤΕ

“Έσπασε” προς τα χαμηλά της η Αθήνα με έκτη συνεχόμενη αρνητική συνεδρίαση κι αυτή τη φορά τα θραύσματα αφορούσαν και μη τραπεζικές μετοχές ( Μυτιληναίος, Aegean, Oπαπ, ΟΤΕ) και σύμφωνα με χρηματιστές η πτώση αυτών των μετοχών ήταν αναμενόμενη μετά τα χαμηλά στις τράπεζες.

Η αγορά έχασε τις 700 μονάδες και τώρα πλέον είναι ένα βήμα από την αντίσταση των 657 μονάδων. Σήμερα, η πτώση δεν υποδαυλίστηκε από τα ομόλογα και παρά την αρχική αντίδραση διολίσθησε μετά το μεσημέρι στις απώλειες.

Οι ξένοι επενδυτές αποχωρούν επιδεικτικά από την Αθήνα, εν μέσω της παροχολογίας από την κυβέρνηση\. Οι αγορές απαντούν καθημερινά με σκληρό τρόπο καθώς οι ρευστοποιήσεις στις τράπεζες είναι καθημερινές και απο σήμερα πραγματοποιήθηκαν επιλεκτικά “κτυπήματα” σε μη τραπεζικές μετοχές φέρνοντας τον Γενικό Δείκτη κάτω από τις 700 μονάδες.

Η αγορά πλέον περιμένει με αγωνία την ομιλία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και παρά το γεγονός ότι κάποιοι περιμένουν τον μετριασμό των παροχών, μετά το ξεπούλημα των μετοχών επί 6 ημέρες
Η πλειοψηφία, όμως, περιμένει ένα μαζικότερο ξεπούλημα την ερχόμενη Δευτέρα καθώς επικρατεί η πλευρά η οποία θέλει παροχές μετά την ολοκλήρωση του μνημονίου.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με πτώση 1,05% στις 688,77 μονάδες. Διαλύθηκε η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 1,97 ευρώ με πτώση 3,15%. Κέρδη 0,65% η Alpha bank στα 1,399 – μετά την ανακοίνωση της Blackrock ότι κατέχει το 5,82%. Πτώση 1,04% για την Eurobank στα 0,663 ευρώ. Αμετάβλητη η Πειραιώς στα 2,044 ευρώ. Βουτιά 2,96% ο ΟΤΕ στα 10,15 ευρώ. Απώλειες 1,44% για τον ΟΠΑΠ στα 8.89 ευρώ Με πτώση 3,40% ο Μυτιληναίος στα 8.25 ευρώ.

Κέρδη 2,72% για την Motor Οil στα 20,80 ευρώ – μετά την διανομή μετοχών και τις πωλήσεις απο τους βασικούς μετόχους . Άνοδος 1,57% για την Μπέλα στα 12,92 ευρώ. κέρδη 1,37% για τον ΟΛΠ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 61,8 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Μια χαρα

-3,5 τα τοκογλυφικα ιδρύματα και 4,63 το δεκαετες.Η ανάπτυξη έφθασε!!!

23 μονάδες, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου !!

Εξατμίστηκε το Χρηματιστήριο ... , όπου νάναι ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ !! Οι αγορές χορεύουν με τους νταουλιέρηδες !!

Vasileios

Στα τάρταρα μας το έφτασε! Αγοράζεις σε τιμή ευκαιρίας.

@

Τους γλεντάνε καλά οι αγορές!

ΜΗ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΙΜΟΡΟΥΝΕ ΟΙ ΑΓΟΡΟΥΛΕΣ

ΤΥΡΙ

ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΧΑΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΑ

Τσιπροκαμμένη γή

Αν πέφτει συνέχεια ως τις εκλογές, δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο, για να το σώσει ο Κούλης όταν βγεί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sev

Στο μηνιαίο του δελτίο, ο ΣΕΒ επισημαίνει ότι η στασιμότητα της παραγωγικότητας θέτει σε κίνδυνο την συνεχιζόμενη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας – Η Ελλάδα θα πρέπει να αναζητήσει κεφάλαια στις αγορές μετά από 9 χρόνια

uytXL

Δεκτή έκανε η πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει στις 15 Νοεμβρίου, μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, ζητώντας να μην υπάρξει μεταβολή στο περιουσιακό καθεστώς της εταιρείας Folli - Follie

greece_economy

Ελλάδα - Ισπανία - Ιρλανδία σημειώνουν πρόοδο στο πεδίο της ανταγωνιστικότητας - «Πολλές χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας που είχαν πληγεί ιδιαιτέρως έντονα από τη χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση, βελτίωσαν την ανταγωνιστικότητά τους μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια έναντι άλλων χωρών της ζώνης του ευρώ», γράφει το δημοσίευμα 

3
dasikoi_xartes

Άρον-άρον τρέχει να νομοθετήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος για να αντιμετωπιστεί ο γόρδιος δεσμός των δασικών χαρτών στο νησιωτικό χώρο. Η μεγάλη μεταρρύθμιση που προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς καθώς έχει αναρτηθεί το 52% της χώρας, αρχίζει να αποκαλύπτει και την άλλη πλευρά του …φεγγαριού.