Πάνω από τα 67 δολάρια το αμερικανικό αργό

288171a48c3988aba8789c1d03729d1e_XL

Το Brent έχει ενισχυθεί άνω του 3% σε σύγκριση με το χαμηλό επίπεδο στο οποίο διαμορφώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα

Συνεχίστηκε και στη συνεδρίαση της Τρίτης 21/8 η ανοδική πορεία για τον μαύρο χρυσό, καθώς θεωρείται ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ στο Ιράν θα δώσουν ώθηση στς τιμές.

Ταυτόχρονα, πάντως, οι αναλυτές εμφανίζονται αρκετά συγκρατημένοι αναφορικά με το εάν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας για τα εμπορικά ζητήματα, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι το Brent έχει ενισχυθεί άνω του 3% σε σύγκριση με το χαμηλό επίπεδο στο οποίο διαμορφώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το αμερικανικό αργό έχει εμφανίζει κέρδη σχεδόν 5%, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε φθάσει σε χαμηλό οκτώ εβδομάδων.

Το προθεσμιακό συμβόλαιο Σεπτεμβρίου για το αμερικανικό αργό ενισχύθηκε 1,4% για να διαμορφωθεί στα 67,35 δολάρια.
Κέρδη 51 σεντς για το Brent το οποίο έφθασε στα 72,72 δολάρια το βαρέλι.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

platforma-axtsioglou-dyo

Η ηλεκτρονική αίτηση θα γίνεται αρχικώς στον ΕΦΚΑ για τους μη μισθωτούς, όπου λαμβάνει χώρα ο εθελοντικός επανυπολογισμός, και ακολούθως η διαδικασία θα συνεχίζεται ηλεκτρονικά στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) για την επιλογή των δόσεων

1
hotel

Τους όρους με τους οποίους θα πρέπει να προστατευθούν και να αναδειχθούν οι σωζόμενες αρχαιότητες στο πολυσυζητημένο ξενοδοχείο της οδού Φαλήρου 5 στην περιοχή του Μακρυγιάννη εξειδικεύει το υπουργείο Πολιτισμού με σχετική απόφαση την οποία έχει ήδη γνωστοποιήσει στην ιδιοκτήτρια Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ του ομίλου Ευμορφίδη.