Πάνω από τα 67 δολάρια το αμερικανικό αργό

288171a48c3988aba8789c1d03729d1e_XL

Το Brent έχει ενισχυθεί άνω του 3% σε σύγκριση με το χαμηλό επίπεδο στο οποίο διαμορφώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα

Συνεχίστηκε και στη συνεδρίαση της Τρίτης 21/8 η ανοδική πορεία για τον μαύρο χρυσό, καθώς θεωρείται ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ στο Ιράν θα δώσουν ώθηση στς τιμές.

Ταυτόχρονα, πάντως, οι αναλυτές εμφανίζονται αρκετά συγκρατημένοι αναφορικά με το εάν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας για τα εμπορικά ζητήματα, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι το Brent έχει ενισχυθεί άνω του 3% σε σύγκριση με το χαμηλό επίπεδο στο οποίο διαμορφώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το αμερικανικό αργό έχει εμφανίζει κέρδη σχεδόν 5%, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε φθάσει σε χαμηλό οκτώ εβδομάδων.

Το προθεσμιακό συμβόλαιο Σεπτεμβρίου για το αμερικανικό αργό ενισχύθηκε 1,4% για να διαμορφωθεί στα 67,35 δολάρια.
Κέρδη 51 σεντς για το Brent το οποίο έφθασε στα 72,72 δολάρια το βαρέλι.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

moscovisi

Σχολιάζοντας την οριστική κατάργηση του μέτρου των περικοπών των συντάξεων μετά την ψηφοφορία στη Βουλή ο  επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων  υπογράμμισε ότι ο «ο ελληνικός λαός έχει, ήδη, περάσει πολλά τα τελευταία οκτώ χρόνια»

2
tdrr3_XL

Η εταιρεία Μυτιληναίος θα αναλάβει την κατασκευή των υποδομών του εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο, αξίας περί τα 120 εκατομμύρια ευρώ, ένα έργο συνδυασμένων μεταφορών που έχει υπογράψει για 60 χρόνια η κοινοπραξία ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ –Goldair.

doha

Το Κατάρ τείνει να καταφέρει να μετατρέψει το εμπάργκο των γειτόνων του σε οικονομική ευλογία, όμως για την χώρα μας χρειάζεται μια ώθηση ώστε να «αντλήσει» ευκαιρίες στο πλουσιότερο εμιράτο της αραβικής χερσονήσου - Αποστολή του protothema.gr στην Ντόχα

6