Πάνω από τα 67 δολάρια το αμερικανικό αργό

288171a48c3988aba8789c1d03729d1e_XL

Το Brent έχει ενισχυθεί άνω του 3% σε σύγκριση με το χαμηλό επίπεδο στο οποίο διαμορφώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα

Συνεχίστηκε και στη συνεδρίαση της Τρίτης 21/8 η ανοδική πορεία για τον μαύρο χρυσό, καθώς θεωρείται ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ στο Ιράν θα δώσουν ώθηση στς τιμές.

Ταυτόχρονα, πάντως, οι αναλυτές εμφανίζονται αρκετά συγκρατημένοι αναφορικά με το εάν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας για τα εμπορικά ζητήματα, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι το Brent έχει ενισχυθεί άνω του 3% σε σύγκριση με το χαμηλό επίπεδο στο οποίο διαμορφώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το αμερικανικό αργό έχει εμφανίζει κέρδη σχεδόν 5%, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε φθάσει σε χαμηλό οκτώ εβδομάδων.

Το προθεσμιακό συμβόλαιο Σεπτεμβρίου για το αμερικανικό αργό ενισχύθηκε 1,4% για να διαμορφωθεί στα 67,35 δολάρια.
Κέρδη 51 σεντς για το Brent το οποίο έφθασε στα 72,72 δολάρια το βαρέλι.

Πηγή: Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4498863

Ο υπουργός Οικονομικών έθεσε το ζήτημα στους Πιέρ Μοσκοβισί και Όλαφ Σολτς στο Βερολίνο - Διαβεβαίωσε τους επενδυτές ότι δεν θα υπάρξουν «εκπλήξεις» με την Ελλάδα  - Χαρακτήρισε μείζον το ζήτημα το «κόκκινων δανείων»

citi_09

H αμερικανική τράπεζα σε έκθεσή της για την παγκόσμια οικονομία αναμένει, για την χώρα μας, επιβράδυνση της δραστηριότητας, με το ρυθμό ανάπτυξης να περιορίζεται στο 1,5% τόσο το 2019 όσο και τη διετία 2020-2021 ενώ δίνει πρόβλεψη 1,4% για το 2022

diamerismata_oikonomia

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει», λέει η λαϊκή παροιμία. Πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και εάν δεν το συντηρήσεις ή το ανακαινίσεις, ειδικά σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, όπου η πλειονότητα των σπιτιών μετρά μια ηλικία περί τα 30 έτη.