Δείτε το φόρο που σας αναλογεί προτού υποβάλετε τη δήλωση

forologiks_diloseis

Υπολογισμός του φόρου που προκύπτει ανόλογα με το ύψος του εισοδήματος από κάθε πηγή

Μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή για τον υπολογισμό του φόρου που αναλογεί στο εισόδημα κάθε φυσικού προσώπου από όλες τις πηγές θέτει στη διάθεση των φορολογουμένων το money-money.gr .

Μπορείτε να εισάγετε το εισόδημα από όλες τις πηγές και να δείτε αμέσως το φόρο που αναλογεί.

Εάν το συνολικό ποσό των φόρων που παρακρατήθηκαν ή προκαταβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του φορολογικού έτους είναι μεγαλύτερο του συνολικού ποσού των φόρων που αναλογούν, τότε η αρνητική διαφορά - το πιστωτικό υπόλοιπο - θα σας επιστραφεί.

Αντιθέτως, εάν το ποσό που παρακρατήθηκε είναι μικρότερο, τότε θα πρέπει να πληρώσετε τη διαφορά.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων υπολογίζεται με ενιαία κλίμακα για εισοδήματα από μισθούς, συντάξεις και επιχειρηματική δραστηριότητα. Στην κλίμακα αυτή, τα πρώτα 20.000 ευρώ του ετησίου εισοδήματος φορολογούνται με 22% , τα επόμενα 10.000 ευρώ (το τμήμα του ετησίου εισοδήματος από 20.001 έως 30.000 ευρώ) με 29%, τα επόμενα 10.000 ευρώ (το τμήμα του ετησίου εισοδήματος από 30.001 έως 40.000 ευρώ) με 37% και το υπερβάλλον ποσό (το τμήμα του ετησίου εισοδήματος πάνω από τα 40.000 ευρώ) με 45%.

Υπολογίστε το φόρο που αναλογεί κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diamerismata_oikonomia

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει», λέει η λαϊκή παροιμία. Πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και εάν δεν το συντηρήσεις ή το ανακαινίσεις, ειδικά σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, όπου η πλειονότητα των σπιτιών μετρά μια ηλικία περί τα 30 έτη.

enetika_teixi_arthro

Καταγγελία από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων για τα 10.119 δημόσια κτήρια που δόθηκαν προς αξιοποίηση από το υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων - Κάνουν λόγο για ύστατο σημείο συνταγματικής εκτροπής - Τη λίστα είχε φέρει στη δημοσιότητα το ΘΕΜΑ

44