Στα χέρια της οικογένειας Καλλιτσάντση το 5,2% των μετοχών της Ελλάκτωρ

elaktosd

Στα 19 εκατ. ευρώ η αξία συναλλαγής - Πωλητής είναι το επενδυτικό fund Amper

Άλλαξε “χέρια” το 5,2% της Ελλάκτωρ ( 9,3 μετοχές ) στη τιμή των 2,15 ευρώ. Η συναλλαγή αξίας 19 εκατ. ευρώ, λαμβάνει χώρα λίγη ώρα μετά τις πληροφορίες για την αναβολή της αυριανής Γενικής συνέλευσης λόγω αιτήματος ξένων θεσμικών και των τραπεζών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πωλητής είναι το επενδυτικό fund, Amper και το ποσοστό καταλήγει στην πλευρά Καλλιτσάνση, χωρίς να διευκρινίζεται αν η αγορά έχει γίνει απευθείας από τους μετόχους ή μέσω κάποιων εταιρειών ή προσώπων που ελέγχονται από την οικογένεια.

Η απόκτηση του ποσοστού, όμως, με δεδομένη την διαμάχη των δυο πλευρών στον Ελλάκτωρα, φέρνει πλέον πιο κοντά από πλευράς μετοχών τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα και καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την έκβασση της μάχης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

χρεη

Μετά από ερώτηση του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έδωσε στοιχεία στα οποία αποκαλύπτεται ότι σχεδόν 3,6 εκατομμύρια Έλληνες χρωστούν μέχρι 10.000 ευρώ (συνολικά 3,7 δισ), ενώ οι μεγαλοοφειλέτες, μπορεί να είναι μόλις 41.232, όμως χρωστούν πάνω από 91 δισεκατομμύρια ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο

19