Στα χέρια της οικογένειας Καλλιτσάντση το 5,2% των μετοχών της Ελλάκτωρ

elaktosd

Στα 19 εκατ. ευρώ η αξία συναλλαγής - Πωλητής είναι το επενδυτικό fund Amper

Άλλαξε “χέρια” το 5,2% της Ελλάκτωρ ( 9,3 μετοχές ) στη τιμή των 2,15 ευρώ. Η συναλλαγή αξίας 19 εκατ. ευρώ, λαμβάνει χώρα λίγη ώρα μετά τις πληροφορίες για την αναβολή της αυριανής Γενικής συνέλευσης λόγω αιτήματος ξένων θεσμικών και των τραπεζών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πωλητής είναι το επενδυτικό fund, Amper και το ποσοστό καταλήγει στην πλευρά Καλλιτσάνση, χωρίς να διευκρινίζεται αν η αγορά έχει γίνει απευθείας από τους μετόχους ή μέσω κάποιων εταιρειών ή προσώπων που ελέγχονται από την οικογένεια.

Η απόκτηση του ποσοστού, όμως, με δεδομένη την διαμάχη των δυο πλευρών στον Ελλάκτωρα, φέρνει πλέον πιο κοντά από πλευράς μετοχών τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα και καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την έκβασση της μάχης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

revit-desfa

Σύμφωνα με τις μελέτες του ΔΕΣΦΑ, μετά την αναβάθμιση η ετήσια δυναμικότητα του σταθμού θα αυξηθεί στα 7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα το χρόνο από τα οποία - σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις - τα 5 δισ. μπορούν να προωθηθούν για εξαγωγές, στις χώρες των Βαλκανίων

afthereta-new-il

Τον μηχανισμό του δειγματοληπτικού ελέγχου των αυθαιρέτων για χιλιάδες νομιμοποιημένα κτίσματα σε όλη τη χώρα ενεργοποιεί από τις αρχές του χρόνου η κυβέρνηση