Wall Street: Δεύτερη μέρα απωλειών για τον Nasdaq

Wall Street: Δεύτερη μέρα απωλειών για τον Nasdaq

Ο Dow Jones έκλεισε στο -0,04%, στις 23.848 μονάδες, ο S&P 500 στο -0,29%, στις 2.605 μονάδες και ο Nasdaq στο -0,85%, στις 6.949 μονάδες

1wall
Αρνητικά πρόσημα στη Wall μετά από μια συνεδρίαση που χαρακτηρίσθηκε από εναλλαγή προσήμων με τις τεχνολογικές μετοχές να προσπαθούν να ανακάμψουν από τις χθεσινές βαριές απώλειες.

Αναλυτικά, ο Dow Jones -0,04% στις 23.848 μονάδες, ο S&P 500 -0,29% στις 2.605 μονάδες και ο Nasdaq -0,85% στις 6.949 μονάδες.

O Nasdaq αφού για λίγο σημείωσε άνοδο υποχώρησε με τις Apple και Amazon να καταγράφουν απώλειες αντίστοιχα 1,10% και 4,38%. Πτώση 4,96% σημείωσε η μετοχή της Netflix. Υποχώρηση με «οδηγό» την τεχνολογία και για τον S&P.

Η μετοχή της Αmazon υποχώρησε έως 7,4% μετά από ρεπορτάζ του ιστότοπου Axios σύμφωνα με το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εμμονή με την εταιρεία και ότι θέλει να αλλάξει τη φορολογική της μεταχείριση.

Κλείσιμο
Η Apple υποχώρησε και αυτή μετά την πρόβλεψη των αναλυτών της Goldman Sachs για χαμηλότερες πωλήσεισεις iPhone το επόμενο διάστημα. Επίσης υποβάθμισαν την τιμή στόχο της μετοχής σε 159 δολάρια από 161.

Η τεχνολογία υποχώρησε κατά 3,5% την Τρίτη, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη ημερήσια πτώση από τις 8 Φεβρουαρίου. Η πτώση στον συγκεκριμένο τομέα πραγματοποιήθηκε μετά την ανακοίνωση του Reuters ότι η Nvidia αναστέλλει προσωρινά τις δοκιμές αυτόματης οδήγησης. Το κλίμα επιδεινώθηκε και από τις απώλειες στη μετοχή του Facebook που βρίσκεται στη δίνη σκανδάλου για τη διαρροή δεδομένων χρηστών του. Το CNN μάλιστα, ανέφερε χθες ότι ο CEO του Facebook Mark Zuckerberg θα καταθέσει στο Κογκρέσο για την υπόθεση της Cambridge Analytica.

Πηγή: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης