Αλεξιάδης: Την επόμενη βδομάδα ανοίγει το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις

Αλεξιάδης: Την επόμενη βδομάδα ανοίγει το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις

Έτος μεγάλων φορολογικών αλλαγών χαρακτήρισε το 2016 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

Αλεξιάδης: Την επόμενη βδομάδα ανοίγει το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις
Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και τις αρχές της μεθεπόμενης θα ανοίξουν οι εφαρμογές του taxisnet για τις φετινές δηλώσεις εισοδήματος, σύμφωνα με όσα ανέφερε την Πέμπτη το βράδυ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, κλείνοντας τις εργασίες του φορολογικού φόρουμ του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Αμέσως μετά, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξιάδης, θα ακολουθήσει το νομοσχέδιο για τη λαθρεμπορία των καπνικών προϊόντων, το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα κ.α. Για το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα είπε ότι θα υπάρξουν κίνητρα για την χρήση του και υποχρεωτικά μέτρα αλλά με γεωγραφικές και ηλικιακές εξαιρέσεις (ανέφερε για παράδειγμα νησιά κλπ).

Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε ότι το 2016 θα είναι έτος μεγάλων αλλαγών στα ζητήματα φορολογικής πολιτικής, αλλαγές που θα προκύψουν μέσα από διάλογο, με όποιον θέλει να κάνει διάλογο. Αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και η συζήτηση για το χρέος θα προχωρήσουν οι αλλαγές με στόχο ένα απλό, δίκαιο και σταθερό αλλά και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, είπε ο κ. Αλεξιάδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης