Η Γιάννα Τερζή στο «Faust»

Η Γιάννα Τερζή στο «Faust»

H μουσική παράσταση “Δύση - Ανατολή” είναι που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία της ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού στον κόσμο με το ταλέντο της στη μουσική σύνθεση

Dusi_Anatoli_poster
Η Γιάννα Τερζή ξεκινά τις live εμφανίσεις της φέρνοντας μαζί της όλο το ηχόχρωμα από τα ταξίδια της στη Δύση, συνδυασμένο με άρωμα Ανατολής και την ελληνική της ψυχή.

H μουσική παράσταση “Δύση - Ανατολή” είναι που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία της ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού στον κόσμο με το ταλέντο της στη μουσική σύνθεση. Μια επιλογή από αγαπημένα τραγούδια της παγκόσμιας δισκογραφίας και ελληνικά ακούσματα που έχουν ακουμπήσει την καρδιά μας. Από τη Beyoncé μέχρι την Χαρούλα Αλεξίου και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια μέχρι διεθνείς pop επιτυχίες, συνδυάζονται με τη μαγεία της σύγχρονης μουσικής, του ηλεκτρονικού ήχου και την φωνή της Γιάννας Τερζή.

Το concept της παράστασης δημιουργήθηκε και φανερώνεται ως ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι ανά τον κόσμο, ανά τα χρόνια, με αρμονία, φαντασία και πραγματική διασκέδαση από τον Μιχάλη Μόσχου, έναν ιδιαίτερο δημιουργικό άνθρωπο που αγαπά το θέαμα.

Δυτικά αγαπημένα ακούσματα, ενορχηστρωμένα με μελωδίες, κρουστά και σολίστ μουσικούς δεξιοτέχνες και όργανα από την Ανατολή, αποδεικνύουν την μαγική ικανότητα της μουσικής να παντρεύει με αρμονία δύο κόσμους τόσο διαφορετικούς.

Concept/Eπιμέλεια Προγράμματος: Μιχάλης Mόσχου
Μυsic Production/Ενορχηστρώσεις: ΤeoArkitekt
Κλείσιμο
Creative Production & Vocal Arrangement: Yianna Terzi
Βιολί: Βαγγέλης Τούντας
Πνευστά: Αποστόλης Μαλλιάς
Κρουστά: Ερέν Αλίογλου
Keyboard: Κώστας Κωνσταντίνου

“Δύση - Ανατολή” συνυπάρχουν μουσικά και η Γιάννα Τερζή δίνει το δικό της στίγμα στο Faust στις 20 Μαρτίου 2019.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης