Ο Γιώργος Σεφέρης δίνει «συνέντευξη» στη Μαρία Χούκλη

Ο Γιώργος Σεφέρης δίνει «συνέντευξη» στη Μαρία Χούκλη

«Καλησπέρα σας, κύριε Σεφέρη» είναι το πρώτο βιβλίο της δημοσιογράφου κυρίας Χούκλη το οποίο παρουσίασε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής

 Ο Γιώργος Σεφέρης δίνει «συνέντευξη» στη Μαρία Χούκλη
Ο νομπελίστας Έλληνας ποιητής Γιώργος Σεφέρης δίνει μια μακροσκελή και εκ βαθέων συνέντευξη σε μια από τις Ελληνίδες δημοσιογράφους, την Μαρία Χούκλη.

Δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο αλλά για μια «πραγματικότητα» καθώς η κυρία Χούκλη δημοσίευσε σήμερα αυτή την «συνέντευξη».

«Καλησπέρα σας, κύριε Σεφέρη» είναι το πρώτο βιβλίο της δημοσιογράφου και συγγραφέας κυρίας Χούκλη το οποίο παρουσίασε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής προσπαθώντας να μεταφέρει τις υποτιθέμενες απαντήσεις του αγαπημένου της ποιητή σε μια συνέντευξη που θα ήθελε να έχει πράξει στην πραγματικότητα. 

Κλείσιμο
Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο αντικατοπτρίζει  την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος μέσω μίας δημοσιογράφου, της κυρίας Χούκλη, και ο νομπελίστας ποιητής απαντά μέσα από το έργο του, το ημερολόγιό του και τις ερωτικές του επιστολές σαν ήταν ακόμα στη ζωή.

Στην παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Χούκλη βρέθηκαν και ο ακαδημαϊκός κύριος Θανάσης Βαλτινός και ο σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόνης οι οποίοι προλόγισαν την «μοναδική» αυτή συνέντευξη.

Στο βιβλίο της η κυρία Χούκλη περιγράφει την πρώτη της συνάντηση με τον κύριο Σεφέρη όταν 16χρονη μαθήτρια έλαβε από το σχολείο της ως βραβείο αριστείας τα ποιήματα του νομπελίστα Έλληνα ποιητή μέχρι σήμερα περνώντας από όλα τα στάδια της εξέλιξης αυτού του μοναδικού Έλληνα καλλιτέχνη.

Το βιβλίο της κυρίας Χούκλη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ποταμός». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης