«Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω», το βιβλίο της Νένας Χρονοπούλου για τα ΑμεΑ

«Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω», το βιβλίο της Νένας Χρονοπούλου για τα ΑμεΑ

Θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο θέατρο Βέμπο

BOOK_FROND___BACK
Σε μια προσπάθεια αποδοχής της αναπηρίας από μια άφιλη κοινωνία σε οτιδήποτε «διαφορετικό», το υποστηρικτικό και κοινωνικό δίκτυο ΑμεΑ- 4ΑΜΕΑ μέσα από ένα βιβλίο, γραμμένο με ευαισθησία και ευθύνη στοχεύει να καλλιεργήσει σε όλα παιδιά τη γνώση και το σεβασμό για κάθε συνάνθρωπο.

«Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω», το βιβλίο της Νένας Χρονοπούλου που θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο θέατρο Βέμπο. 


Πρόκειται για ένα παιδικό διδακτικό βιβλίο κατά του bullying και γνωριμίας με την αναπηρία που απευθύνεται σε παιδιά «τυπικής» ανάπτυξης από τριών έως και οκτώ ετών.

Γιατί μόνο όταν η παιδική ψυχή πλουτίσει με γνώση και συναίσθημα από νωρίς θα μπορέσουμε να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο, δίχως εκφοβισμό και βία.

Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω για την κινητική αναπηρία, για την τύφλωση, για τις επίκτητες αναπηρίες, για το σύνδρομο down, για τον αυτισμό και για την άνοια – altsheimer, για την αγάπη και τη φιλία αλλά και για τη μοναδική σχέση ανθρώπων και ζώων.

Κλείσιμο
Ένα βιβλίο γραμμένο με αγάπη προς όλα τα παιδιά με την ελπίδα πως θα διαβαστεί από τους γονείς και από τους διδασκάλους τους, γιατί όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ότι πονάει την παιδική ψυχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης