Πιτ για Τζολί στο V Magazine: «Ήταν σέξι να είναι αφεντικό μου στο By The Sea»

Πιτ για Τζολί στο V Magazine: «Ήταν σέξι να είναι αφεντικό μου στο By The Sea»

Δέκα χρόνια μετά την γνωριμία τους στα πλατό της ταινίας Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ, ο Πιτ μιλάει για την συνεργασία του με τη γυναίκα του - Φωτογράφίζεται α λα Ρόμπερτ Ρέντφορντ για το V

Πιτ για Τζολί στο V Magazine: «Ήταν σέξι να είναι αφεντικό μου στο By The Sea»
Είναι το πιο φωτογραφημένο και αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Ο λόγος για τον Μπράντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην ταινία «Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ» και έκτοτε είναι αχώριστο.

Ο ηθοποιός που είναι το εξώφυλλο αυτού του μήνα για το περιοδικό V, μίλησε για την συνεργασία με την γυναίκα του, η οποία εκτός του ότι συμπρωταγωνιστεί μαζί του στην ταινία By The Sea, είναι και η σκηνοθέτης της. 
Σε λίγες εβδομάδες θα παίζεται στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία By The Sea, με συμπρωταγωνίστρια αλλά και σκηνοθέτη την σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί.


Ο Μπραντ Πιτ έχει αποδείξει ότι με την ηλικία, γίνεται όλο και πιο σέξι. Στο σέξι vintage εξώφυλλο του V Magazine ο 51χρονος ηθοποιός αποδεικνύει πως το έχει ακόμα και πως αποτελεί το απόλυτο icon του Χόλιγουντ -ο οποίος μάλιστα θυμίζει πολύ στην φωτογράφηση του V τον φίλο του Ρόμπερτ Ρέντφορντ.


Κλείσιμο
«Είναι εκπληκτικό το πόσο απολαμβάνω την κατεύθυνση που δίνει ως σκηνοθέτης η συζύγος μου», είπε ο ερωτοχτυπημένος  Μπραντ. «Είναι αποφασιστική, απίστευτα διαισθητική, και πολύ σέξι στην θέση του σκηνοθέτη. Την εμπιστεύομαι με τη ζωή μου».

Βασισμένο στη δεκαετία του 1970, το έργο είναι μια ιστορία ενός γάμου στα πρόθυρα της καταστροφής και ειρωνεία της τύχης είναι οτι γυρίστηκε λίγο μετά το γάμο του ζευγαριού τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

Ο Πιτ δήλωσε στο V: «Πιθανότατα δεν ήταν ο σοφότερος τρόπος για να περάσουμε τον μήνα του μέλιτος. Αλλά και πάλι, αγωνιζόμαστε για να κάνουμε κάτι μαζί ... ό, τι καλύτερο δηλαδή για την αλληγορία του γάμου» δήλωσε.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό το να δουλεύουν οι δυό τους μαζί ήταν καλό γιατί κυρίως τους έπετρεπε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια τους. Τζολί και Πιτ πήραν μαζί τους στη Μάλτα και τα έξι παιδιά τους, Maddox, 14, Pax, 11, Zahara, 10, Shiloh, 9 και τα επτάχρονα δίδυμα Knox και Vivienne στην Μάλτα.

Αντανακλώντας την ρουτίνα της πραγματικής ζωής του, ο Πιτ αποκάλυψε οτι «στο τέλος της ημέρας, είμαι γονιός και φυσικά κάθομαι με τα παιδιά μου, τα οποία μου μιλούν για την ημέρα τους, ενώ εγώ τους βάζω να βουρτσίζουν τα δόντια τους».

Όσο για την σκηνοθεσία της γυναίκας του ξεκαθάρισε πως «φυσικά δεν ήθελα να απογοητεύσω την Angie αλλά είχα εξ' αρχής πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Αν πάω στη δουλειά, ναι θέλω να συνεργάζομαι με τη σύζυγό μου». Συγκρίνωντας δεν την τωρινή ταινία με την πρώτη τους κοινή ταινία τους το 2005, ο Πιτ είπε: «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ... ναι αυτή η ταινία δεν είναι καθόλου όπως εκείνη."

Η ίδια η Τζολί πάντως σε προηγούμενη συνέντευξη της έδειξε πως είχε άλλη γνώμη, καθώς αποκάλυψε οτι η επερχόμενη ταινία ήταν «η χειρότερη ιδέα» του ζευγαριού, καθώς απαιτούσε υψηλές ερμηνείες.  «Ως καλλιτέχνες θέλαμε κάτι που μας βγάλει από την ζώνη του συνηθισμένου. Ωστόσο το να έχουμε την ευκαιρία για ωμή ηθοποιία, δεν ήταν η ασφαλέστερη ιδέα. Αλλά η ζωή είναι μικρή».

Πάντως η ηθοποιός δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει οτι το έργο «Δεν είναι αυτοβιογραφικό. Ο Brad και εγώ έχουμε τα προβλήματά μας ... Αλλά αν οι χαρακτήρες ήταν έστω και μια ιδέα κοντά στα προβλήματά μας, τότε δεν θα μπορούσε να κάνουμε αυτήν την ταινία."












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης