Ο Jamie Dornan αποκαλύπτει: «Δεν θα δείτε το πέος μου στις 50 αποχρώσεις του γκρι»

Ο Jamie Dornan αποκαλύπτει: «Δεν θα δείτε το πέος μου στις 50 αποχρώσεις του γκρι»

Ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του μπεστ σέλερ «50 αποχρώσεις του γκρι» λέει ότι δεν θα υπάρξουν «χαριστικές σκηνές σεξ»

Ο Jamie Dornan αποκαλύπτει: «Δεν θα δείτε το πέος μου στις 50 αποχρώσεις του γκρι»
Ο Μπεν Άφλεκ μπορεί εμφανίστηκε ολόγυμνος στην ταινία «Το κορίτσι που εξαφάνιστηκε», αλλά το μοντέλο και ηθοποιός Jamie Dornan, δεν είναι πρόθυμος να κάνει το ίδιο για χάρη της τέχνης. Ο πανέμορφος ηθοποιός μιλώντας για τη συμμετοχή του στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι», αποκάλυψε ότι σε καμία σκηνή δεν φαίνεται το μόριο του. «Υπάρχουν συμβόλαια που έλεγαν ότι οι θεατές δεν πρόκειται να δουν το πέος μου! Δεν θέλαμε να κάνουμε κάτι "χαριστικά", άσχημο και γραφικό» είπε ο 32χρονος ηθοποιός.

Οι ερωτικές σκηνές που οι αναγνώστριες διάβαζαν φανατικά στο βιβλίο, θα χρειαστεί να ξαναγυριστούν, και ο Dornan μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του, Dakota Johnson, επέστρεψαν στα πλατό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στις επίμαχες σκηνές. Για την εμπειρία των γυρισμάτων των ερωτικών σκηνών, μίλησε ο ηθοποιός: «Υπάρχουν γύρω μας δεκάδες τριχωτοί άνδρες, που μετακινούν καλώδια και τον εξοπλισμό του φωτισμού. Αυτό δεν είναι σέξι, εκτός και αν ανήκεις σε αυτούς που θέλουν να σε βλέπουν. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς». Ποια είναι η γνώμη του για τις φωνές που έχουν ακουστεί και κάνουν λόγο ότι η ταινία προωθεί την ενδοοικογενειακή και σεξουαλική βία; «Δεν υπάρχει βιασμός στην ταινία, ούτε επιβάλλεται η σεξουαλική συνέυρεση» απαντά ο ηθοποιός.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης