Ολοκληρώθηκε η θητεία του Σπύρου Μπιμπίλα στην προεδρία του του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), μετά τις πρόσφατες εκλογές στον σύλλογο και την εκλογή νέου προεδρίου.
Τον Σπύρο Μπιμπίλα, που πλέον είναι βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, διαδέχτηκε ο Νίκος Καραγιώργης.
Σε ανάρτησή του ο νέος πρόεδρος επισημαίνει ότι »«έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο».
«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα. Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε», έγραψε.
Εν τω μεταξύ, σε ανάρτησή του την ημέρα των εκλογών στο ΣΕΗ ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραφε ότι η προσέλευση των ηθοποιών ήταν πολύ χαμηλή, γιατί «μόνο 1.100 από τους 3.600 που έχουν δικαίωμα ψήφου προσήλθαν».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.