Max Cooper: Ο μάγος της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Max Cooper: Ο μάγος της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Θα παρουσιάσει μια νέα, τρισδιάστατη εγκατάσταση ηχητικού-οπτικού πεδίου φωτός

Max_Cooper
Με τον μάγο της ηλεκτρονικής μουσικής Max Cooper, υποδέχεται τη νέα χρονιά η σειρά «Γέφυρες» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ο διάσημος Ιρλανδός μουσικός παραγωγός θα εμφανιστεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στις 8:30 το βράδυ, στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Ο Max Cooper κατέχει περίοπτη θέση στην ηλεκτρονική σκηνή. Καλλιτεχνική προσωπικότητα με δημιουργική περιέργεια και ευαισθησία, εμπνέεται από την επιστήμη της Γενετικής και προσεγγίζει, μέσα από τις εξαιρετικές και πολύπλοκες μουσικές του δημιουργίες, έννοιες όπως η ανάδυση, η ταυτότητα και το άπειρο. Το αποτέλεσμα είναι μια αφηρημένη μουσική αφήγηση στην οποία τέχνη, αρχιτεκτονική και επιστήμη αλληλοεπιδρούν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Το «Aether» είναι μια τρισδιάστατη εγκατάσταση ηχητικού-οπτικού πεδίου φωτός που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το στούντιο design Architecture Social Club. Μια ζωντανή οπτικοακουστική εμπειρία που σε καθηλώνει, καθώς αναδεικνύει την ομορφιά, την ένταση και τα συναισθήματα που προκαλούν θεμελιακές μορφές και ήχοι από τον περιβάλλοντα χώρο: κύματα, επιφάνειες, συμμετρίες, σουρεαλιστικά τοπία. O Max Cooper και το Architecture Social Club πειραματίζονται επί σειρά ετών επάνω σε έναν νέο τύπο οπτικοακουστικής εμπειρίας. Το «Aether» αποτελεί το αποκορύφωμα αυτής της έρευνας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγία Παρασκευή: «Φορούσαν fullface και απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν» - Συγκλονίζει η μάνα του 14χρονου

Κορωνοϊός: Τα πιο συχνά συμπτώματα της υποπαραλλαγής JN.1 που εξαπλώθηκε ραγδαία τον Δεκέμβριο

Survivor: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που θα συμμετέχουν στο φετινό παιχνίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης