Μαργαρίτα Ζορμπαλά: Επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα καινούργιο τραγούδι

Μαργαρίτα Ζορμπαλά: Επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα καινούργιο τραγούδι

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Απόστολος Ρίζος

Margarita_Zorbala_2
Με ένα καινούργιο τραγούδι του Απόστολου Ρίζου επιστρέφει στην ελληνική δισκογραφία η Μαργαρίτα Ζορμπαλά. «Το νησί» είναι μια όμορφη μπαλάντα που γράφτηκε ειδικά για τη φωνή της ερμηνεύτριας.

Το νησί - Μαργαρίτα Ζορμπαλά - Official Video Release


Η δισκογραφική συνεργασία της Μαργαρίτας Ζορμπαλά και του Απόστολου Ρίζου προέκυψε μετά την γνωριμία και τη σύμπραξή τους στις μουσικές παραστάσεις – αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο: «Στα ταξίδια που κάναμε για τις παραστάσεις μας είχα το χρόνο να γνωρίσω την ίδια και τους κοντινούς της, όμορφους ανθρώπους» εξηγεί εκείνος και προσθέτει: «Μου είπε κάποια στιγμή ότι θα ήθελε να της γράψω ένα τραγούδι. Κολακεύτηκα αλλά και αγχώθηκα. Τι θα μπορούσα να γράψω για αυτή τη φωνή που έχει τραγουδήσει τους μεγάλους μας δημιουργούς; Ενστικτωδώς οδηγήθηκα σε κάτι που νιώθω πως είναι η ίδια. «Το νησί» είναι ένα τραγούδι για όλους εκείνους, που κάποια στιγμή στη ζωή τους, ένιωσαν πως έχουν φτάσει στο δικό τους λιμάνι - και συνεχίζουν να ονειρεύονται και να ερωτεύονται.»
Η μελωδία και οι στίχοι του τραγουδιού κέρδισαν αμέσως την ερμηνεύτρια η οποία το ηχογράφησε και τώρα ήρθε η στιγμή να το μοιραστεί με το κοινό: «
H αγαπημένη ερμηνεύτρια, λέει για αυτή τη συνεργασία: «Το νησί το άκουσα. Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Το τραγούδησα και το αγάπησα ακόμα πιο πολύ! Εύχομαι σε όλους σας να βρείτε σε αυτό το πολύχρωμο ταξίδι της ζωής το δικό σας όμορφο νησί! Απόστολε σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης