Rockwave Festival: ΟJames Bay και ο Jonathan Jeremiah έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για συναυλίες

Rockwave Festival: ΟJames Bay και ο Jonathan Jeremiah έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για συναυλίες

Θα ανοίξουν την βραδιά που θα εμφανιστεί ο Robbie Williams

Jamew_Bay
Δύο καλλιτέχνες ιδιαίτερα δημοφιλείς στη νεολαία, που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο James Bay και ο Jonathan Jeremiah προστίθενται στο συναυλιακό πρόγραμμα της 1η Ιουλίου του Rockwave Festival. Οι δυο τους θα προθερμάνουν την ατμόσφαιρα λίγο πριν ανέβει στη σκηνή ο Robbie Williams.

Πολυβραβευμένος ο James Bay έχει διακριθεί ως ο «Καλύτερος Βρετανός Σόλο Καλλιτέχνης» ενώ έχει επίσης αποσπάσει διακρίσεις για το «Καλύτερο Ροκ Άλμπουμ» και το«Καλύτερο Ροκ τραγούδι».

Τρωτός, ανθρώπινος, ρομαντικός. Oι στίχοι των κομματιών του, μεταξύ των οποίων και τα δημοφιλή «Hold Back The River» και « Let It Go» στοιχειώνουν τις αισθήσεις και αιχμαλωτίζουν τις καρδιές του κοινού αναδεικνύοντάς τον σε έναν από τους πιο χαρισματικούς, νέους, σύγχρονους καλλιτέχνες. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός οι Rolling Stones τον επέλεξαν για να μοιραστεί τη σκηνή μαζί τους.

Η θρυλική Epiphone, αναγνωρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες του κόσμου, τον τίμησε με τη δική του Limited-Edition James Bay Signature "1966" κιθάρα.

Jonathan_Jeremiah
O Jonathan Jeremiah

Ο Jonathan Jeremiah, πάλι, είναι ο ομοναχικός καλλιτέχνης που μεταφέρει το προσωπικό του όραμα στη μουσική έχοντας προσέξει την κάθε λεπτομέρεια.

Στις νυχτερινές του βάρδιες στο Wembley του Λονδίνου που εργαζόταν ως φύλακας, έγραφε τραγούδια και εμπνέονταν από τις συναυλίες που λάμβαναν χώρα στο στάδιο, με κρυφό του όνειρο κάποια στιγμή να βρεθεί κι εκείνος πάνω στη σκηνή.

Το 2011 έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική σκηνή και έντεκα χρόνια αργότερα, το 2022 κυκλοφόρησε τον πέμπτο του δίσκο, Horsepower For The Streets, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, κατακτώντας τα ευρωπαϊκά αλλά και τα ελληνικά ερτζιανά.

Κλείσιμο
Τον Οκτώβριο του 2022 ο Jonathan Jeremiah βρέθηκε στο εξώφυλλο του γαλλικού Rolling Stone με αφορμή το τελευταίο του άλμπουμ που εκτοξεύει την καριέρα του και μας εισάγει στον μαγικό, μοναχικό αλλά τόσο μελωδικό κόσμο του.

Ειδήσεις σήμερα:

'Ερχεται απότομη υποχώρηση της θερμοκρασίας - O καιρός προς τα Χριστούγεννα

Στη φυλακή δύο από τους πέντε μαθητές που πήγαν να βιάσουν 14χρονη στην Κόρινθο

Ισόβια για κανίβαλο που σκότωσε άνδρα με τον οποίο βγήκε ραντεβού και έφαγε τον έναν του όρχι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης