Robbie Williams: Ο σούπερ σταρ έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα για συναυλία στο Rockwave Festival

Robbie Williams: Ο σούπερ σταρ έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα για συναυλία στο Rockwave Festival

Πού και πότε θα εμφανιστεί

Robbie_Williams
Όσοι είχαν βρεθεί το καλοκαίρι του 2015 στην πρώτη συναυλία του Robbie Williams σε ελληνικό έδαφος έζησαν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Οκτώ χρόνια μετά ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα επιστρέψει στη χώρα μας για να μάς ξεσηκώσει και πάλι με τις μεγάλες επιτυχίες του και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, την 1η Ιουλίου, στο Terra Vibe της Μαλακάσας, ως μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Rockwave Festival που επιστρέφει δριμύτερο στις παλιές καλές εποχές του.

Robie_Williams_tour


Η συναυλία του στην Ελλάδα εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης επετειακής περιοδείας που πραγματοποιηθεί για τα 25 χρόνια του στη μουσική ως σόλο καλλιτέχνης, σε συνδυασμό με την προώθηση του νέου άλμπουμ με τίτλο «XXV», στο οποίο επαναπροσεγγίζει, πιο ώριμος πλέον, τις μεγάλες επιτυχίες του. Το στοιχείο της πρόκλησης, παρόλα αυτά, παραμένει ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του καθώς στο εξώφυλλο του δίσκου εμφανίζεται γυμνός σε μια φωτογράφηση την οποία, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, εμπνεύστηκε από ένα εμβληματικό γλυπτό άγαλμα, τον «Σκεπτόμενο» του Ροντέν.

Το χρυσό παιδί της παγκόσμιας δισκογραφίας, που έχει πουλήσει περισσότρεα από 85 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και το όνομα του οποίου έχει γραφτεί στο Βιβλίο Γκίνες ως του μοναδικού καλλιτέχνη που κατάφερε να πουλήσει 1, 67 εκατομμύρια εισιτήρια μέσα ένα μόλις 24ωρο, είναι έτοιμο να ανέβει και πάλι στη σκηνή, να μονοπωλήσει τα βλέμματα, να ξεσηκώσει, να προκαλέσει, να εντυπωσιάσει όπως μόνον εκείνο ξέρει.  

Ποιος από όσους έδωσαν το παρών στην συναυλία του, το 2015, έχει ξεχάσει τον ανορθόδοξο τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε το ελληνικό κοινό στο φινάλε, κατεβάζοντας στιγμιαία το παντελόνι του και δείχνοντας, σε δημόσια θέα, τα οπίσθιά του;

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία ξεκινά σήμερα στα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά ΕΔΩ και ΕΔΩ.


Ειδήσεις σήμερα:

Πιο προσιτό το ΕΣΥ με το νέο νομοσχέδιο - Τι κερδίζουν πολίτες και γιατροί

Έρευνα για τέσσερα κακουργήματα για τον πατέρα Αντώνιο και άλλους 10

Λήγει σήμερα η προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο να εγκαταλείψει την Κιβωτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης