Αμάντα Γεωργιάδη Τένφιορντ: Ζωντανά στο «Piraeus Club Academy»

Αμάντα Γεωργιάδη Τένφιορντ: Ζωντανά στο «Piraeus Club Academy»

Στις 4 Μαρτίου 2023 - Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει

unnamed__3_
Στις 4 Μαρτιόυ 2023 , η Αμάντα Γεωργιάδη-Τένφιορντ θα βρίσκεται στο θα εμφανιστεί στο «Piraeus Club Academy» για μια μοναδική live συναυλία.

Λίγους μήνες πριν, τον Μάιο της φετινής χρονιάς η 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision με το υπέροχο κομμάτι «Die Together» και χάρισε στη χώρα μας την όγδοη θέση στην βαθμολογία, την καλύτερη θέση των τελευταίων 10 ετών.

unnamed__6_

Η Αμάντα δεν ανακάλυψε ξαφνικά μια μέρα τη μουσικότητά της. Υπήρχε πάντα μέσα της. Ξεκίνησε να παίζει πιάνο στην ηλικία των πέντε ετών.Έκτοτε ήταν σχεδόν βέβαιο ότι, με κάποιον τρόπο, η μουσική θα όριζε το μέλλον της.

Διακρίνεται για την αυτοπεποίθηση με την οποία δημιουργεί εθιστικά ποπ κομμάτια και τη σεμνότητά της, με την οποία προσδίδει σε κάθε τραγούδι της μια βαθιά ανθρώπινη διάσταση.

Κλείσιμο
Ισορροπεί με άνεση τη ζωή της ως φοιτήτρια ιατρικής και παράλληλα ως σταρ της indie pop σκηνής ενώ από το 2018 που κυκλοφόρησε το πρώτο της EP "First Impression" η μουσική της έχει εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο. Τα τραγούδια της έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από έντυπα όπως το The FADER και το NME, ενώ έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα από τις πλατφόρμες του Spotify & Apple Music. Το κομμάτι της "Troubled Water" ακούγεται στη σειρά "Spinning Out" του Netflix.

Η μαγευτική φωνή της και η δυναμική σκηνική παρουσία της, της εξασφάλισαν τη συμμετοχή της σε πολλά φεστιβάλ όπως το Reeperbahn, The Great Escape και Eurosonic, αλλά και σε αρκετές περιοδείες σε όλη τη Νορβηγία.

Στις 21 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει ο δίσκος της "In Hindsight" που θα περιλαμβάνει και το νέο της single το οποίο βρέθηκε στην κορυφή της λίστας NMF Greece στο Spotify. Πρόκειται για το κομμάτι «ΑΜΑΝ», την συνεργασία της με την Ελληνο-Αμερικανίδα Evangelia.

unnamed__5_
unnamed__4_



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος – Α' Φάση: 15 ευρώ
Γενική Είσοδος – Β' Φάση: 18 ευρώ
VIP (Θέσεις καθημένων στον εξώστη): 25 ευρώ
Τιμή Ταμείου (Γενική Είσοδος): 20 ευρώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης