Η Αμάντα Γεωργιάδη πήρε το πτυχίο της και πλέον είναι γιατρός

Η Αμάντα Γεωργιάδη πήρε το πτυχίο της και πλέον είναι γιατρός

Μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, η 25χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της - Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media

Amanta-Georgiadi
Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη για την Αμάντα Γεωργιάδη. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, ολοκλήρωσε τις σπουδές της και όπως έγραψε η ίδια στα social media, από σήμερα είναι γιατρός.

Πιο αναλυτικά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβασε μια δική της φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται χαμογελαστή, ενώ στα χέρια της κρατά ανθοδέσμες. Φορά μάλιστα, την ιατρική στολή της, από τη τσέπη της οποίας φαίνεται ένα στηθοσκόπιο. «Έγινα γιατρός σήμερα», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε τη δημοσίευσή της

αμαντα


Υπενθυμίζεται, ότι η Αμάντα Γεωργιάδη τραγούδησε το «Die Together» στον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό, ο οποίος φέτος πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο και κέρδισε την 8η θέση«Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι “ok θα το απολαύσω”. Και ναι το απόλαυσα. Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου… Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα», είχε αναφέρει στις πρώτες της δηλώσεις, με το πέρας του τελικού.

Δείτε το βίντεο

Αμάντα Γεωργιάδη - Eurovision 2022: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης στον τελικό





Ειδήσεις σήμερα:

«Ξαναχτυπά» ο Ακάρ με εμπρηστική ρητορική: «Θα συνεχίσουμε να απαντάμε στις παράνομες επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας»

Κακοκαιρία «GENESIS» - Μήνυμα του 112 για Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Βόρειο Αιγαίο - Άνοιξαν οι ουρανοί στην Εύβοια

Υπό την προεδρία Μητσοτάκη η Σύνοδος για τη Συνεργασία της ΝΑ Ευρώπης




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης