WHOMADEWHO: Οι πρωτοπόροι Δανοί του ηλεκτρονικού ήχου παίζουν ζωντανά στο Μουσείο Μπενάκη

WHOMADEWHO: Οι πρωτοπόροι Δανοί του ηλεκτρονικού ήχου παίζουν ζωντανά στο Μουσείο Μπενάκη

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους για την παρουσίαση του νέου τους άλμπουμ

WHOMADEWHO2

Ένα από τα πιο καταξιωμένα συγκροτήματα του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου διεθνώς, οι WHOMADEWHO από τη Δανία, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα. Θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138.

WHOMADEWHO1


Από την ίδρυσή τους, το 2004, οι WHOMADEWHO έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα πιο πρωτοποριακά underground συγκροτήματα της γενιάς τους, γνωστό για τα χαρακτηριστικά φωνητικά, τις ιδιαίτερες μελωδίες και την εμπνευσμένη σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής. Το group από τη Δανία, αποτελούμενο από τους Tomas Høffding, Tomas Barfod και Jeppe Kjellberg, έχει κάνει εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, από το Sonar festival της Βαρκελώνης και το Burning Man στην έρημο Nevada έως τον εκπληκτικό ναό Abu Simbel στην Αίγυπτο για την βιντεοσκόπηση του Cercle, με εκατομμύρια προβολές στα κοινωνικά μέσα.

Έχουν πληθώρα μουσικών παραγωγών σε Ep’s, singles και remixes καθώς και 7 albums στο δυναμικό τους σε labels όπως Kompakt, Innervisions, Life & Death και Watergate. Έχουν συνεργαστεί επίσης με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως: Rampa, Mano le Tough, &Me, Dj Tennis, Axel Boman, Artbat, Adana Twins, Patrice Bäumel και Black Coffee.

Στο παρθενικό αυτό live της στην Αθήνα, που διοργανώνει το Full Circle, η μπάντα θα παρουσιάσει κομμάτια από το τελευταίο, έβδομο κατά σειρά άλμπουμ της με τίτλο «UUUU» αλλά και μουσικό υλικό από προηγούμενους δίσκους που χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και διαπεραστική ενέργεια

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022
Τοποθεσία: Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138
Ώρα έναρξης: 18:00
Καλλιτέχνες: WHOMADEWHO live
Opening acts: MARKK, The Man With The Speaker, Alejandro

Προπώληση εισιτηρίων πατώντας ΕΔΩ 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης