«Η δική μου Λευκάδα»: Παρουσίαση βιβλίου του Ηλία Γεωργάκη στην Ηλιούπολη
Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται και από μουσική συναυλία της Πάττυς Καλού
Το βιβλίο του με τίτλο «Η δική μου Λευκάδα» θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Ηλίας Γεωργάκης, την Κυριακή 22 Μαΐουστις 7 το απόγευμα, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη. Η παρουσίαση θα γίνει κατά την διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «Λευκάδα Μάγισσα» που διοργανώνουν ο Δημος Ηλιούπολης και ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι ο δικηγόρος Θεόδωρος Γεωργάκηςη διδάκτωρ Παντείου πανεπιστημίου, πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης και δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη και η φιλόλογος και ζωγράφος Τιτίνα Ροντογιάννη. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Λευκαδίτης ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης ενώ την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη.
Θα ακολουθήσει συναυλία με την Πάττυ Καλού η οποία θα παρουσιάσει τα τραγούδια από το δίσκο της με τίτλο «Ντυμένο όνειρο στο μπλε».
Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.