«Η δική μου Λευκάδα»: Παρουσίαση βιβλίου του Ηλία Γεωργάκη στην Ηλιούπολη
Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται και από μουσική συναυλία της Πάττυς Καλού
Το βιβλίο του με τίτλο «Η δική μου Λευκάδα» θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Ηλίας Γεωργάκης, την Κυριακή 22 Μαΐουστις 7 το απόγευμα, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη. Η παρουσίαση θα γίνει κατά την διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «Λευκάδα Μάγισσα» που διοργανώνουν ο Δημος Ηλιούπολης και ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι ο δικηγόρος Θεόδωρος Γεωργάκηςη διδάκτωρ Παντείου πανεπιστημίου, πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης και δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη και η φιλόλογος και ζωγράφος Τιτίνα Ροντογιάννη. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Λευκαδίτης ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης ενώ την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη.
Θα ακολουθήσει συναυλία με την Πάττυ Καλού η οποία θα παρουσιάσει τα τραγούδια από το δίσκο της με τίτλο «Ντυμένο όνειρο στο μπλε».
Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.