Αντιπολεμικά ποιήματα του Τίτου Πατρίκιου την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στον Ιανό
Εκπρόσωποι του λογοτεχνικού κόσμου θα επιλέξουν και θα διαβάσουν το αγαπημένο τους ποίημα από το σύνολο του έργου του σημαντικού ποιητή
Η ποίηση ανέκαθεν αποτελούσε μια δυνατή αντιπολεμική φωνή. Με το βλέμμα στραμμένο στην Ουκρανία που αιμορραγεί ακατάσχετα τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησηςκαι ο Ιανός και οι εκδόσεις Κίχλη διοργανώνουν, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 19:30, ένα αφιέρωμα στον Τίτο Πατρίκιο και την «Αντιπολεμική Ποίηση»
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο ποιητής Βαγγέλης Χρόνης, η εικαστικός Λιλλύ Ελευθερίου, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπασκόζος, η ιατρός και ποιήτρια Ευτυχία Αλεξανδροπούλου, ο ηθοποιός σκηνοθέτης Μάνος Καρατζογιάννης, ο λογοτέχνης Ανδρέας Μήτσου και ο ιατρός-λογοτέχνης Κωνσταντίνος Μούσσας θα απαγγείλουν από ένα ποίημα του Τίτου Πατρίκιου.
Η εκδήλωση, με παρουσιαστή και συντονιστή τον δημοσιογράφο Νίκος Θρασυβούλου, θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.
Μπορείτε να κάνετε προκράτησηΕΔΩ
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.