Δημοπρασία με έργα τέχνης, ρολόγια, κοσμήματα και φιλελληνικά αντικείμενα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Δημοπρασία με έργα τέχνης, ρολόγια, κοσμήματα και φιλελληνικά αντικείμενα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Δείτε τον κατάλογο με τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν

Pinakas_Markoylakis
Έργα τέχνης σημαμαντικών Ελλήνων κσι ξένων εικαστικών, πολύτιμα κοσμήματα, επώνυμα ρολόγια αλλά και σπάνια αντικείμενα περιλαμβάνει η δημοπρασία του οίκου Loudos Auctions που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου,  στις 18:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η δημοπρασία χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Στην πρώτη συμπεριλαμβάνονται έργα μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης των Τάκις, Αλέκος Φασιανός, Σοφία Βάρη, Σπύρος Βασιλείου, Χρύσα, Γεράσιμος Σκλάβος, Θάνος Τσίγκος, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Πάνος Φειδάκης, Jean Xceron, Γιάννης Ψυχοπάιδης, Γιάννης Κόττης, Γιώργος Μαυροϊδης, Γιώργος Ζογγολόπουλος, Παύλος Σάμιος, Άγγελος Γιαλλινάς, Στέφανος Λάντσας, Σπυρίδων Σκαρβέλης, Λουκάς Γεραλής, Γεώργος Κοσμαδόπουλος κ.α.
Pinakas_Mavroidis


Επιπλέον θα δημοπρατηθούν έργα ξένων καλλιτεχνών που βλέπουμε σε σημαντικές γκαλερί του εξωτερικού όπως το «The Creatures of Manitoba, Canada» του Marcel Dzama με προέλευση τη γκαλερί David Zwirner, δύο έργα του Devin Troy Strother, ένα έργο του Ουκρανού Maxim Mamsikov καθώς και 2 έργα του Andrei Ender με προέλευση την περίφημη συλλογή Γ. Κωστάκη.

Κλείσιμο
Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει επώνυμα ρολόγια χειρός και κοσμήματα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν 3 Rolex, κοσμήματα Ηλία Λαλαούνη καθώς και μια συλλογή με δεκάδες vintage χρυσά κοσμήματα ομαδοποιημένα σε 43 lots, ελεγμένα απο τους ειδικούς μας με πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές εκκίνησης.

Η τρίτη κατηγορία περιλαμβάνει Φιλελληνικά, Οθωμανικά και Ασιατικά σπάνια αντικείμενα. Με αφορμή την επέτειο από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης παρουσιάζοται αντικείμενα με Φιλελληνικό ενδιαφέρον, όπως το lot 121, ένα μπαστούνι που χρονολογείται γύρω στο 1830 με ξυλόγλυπτη προτομή του Κωνσταντίνου Κανάρη, συνολικού μήκους 77 εκ.
Dimoprasia_Kanaris


Επιπλέον, απευθυνόμαστε στην διεθνή αγορά, αναζητούμε και προτείνουμε αντικείμενα με Οθωμανικό και Ασιατικό ενδιαφέρον, στα οποία συνήθως γίνεται πόλεμος προσφορών απο τους ενδιαφερόμενους αγοραστές μας στο εξωτερικό.

Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο της δημοπρασίας ΕΔΩ

Προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησης της ζωντανής ροής της δημοπρασίας με ταυτόχρονη συμμετοχή ζωντανά μέσω διαδικτύου για όσους δεν καταφέρουν να βρίσκονται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου (εγγραφές δημοπρασίας 17:00, έναρξη 18:00). Επίσης, παρέχουμε τη δυνατότητα γραπτής ή τηλεφωνικής συμμετοχής αλλά και online συμμετοχής, καταθέτοντας το μέγιστο χτύπημα για το κάθε αντικείμενο μέσω του loudos.gr, οποιαδήποτε στιγμή πριν την έναρξη της δημοπρασίας.
Pinakas_Psyxopaidis


Ο Οίκος Δημοπρασιών Loudos Auctions εξειδικεύεται σε έργα τέχνης, αντίκες, κοσμήματα, ρολόγια, βιβλία, αντικείμενα design και σπάνια οθωμανικά, φιλελληνικά και ασιατικά αντικείμενα. Είμαστε ο μοναδικός Οίκος Δημοπρασιών στην Ελλάδα με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η παρουσία μας στις δύο πόλεις μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθώς και να παραλαμβάνουμε και να παραδίδουμε έργα τέχνης και αντικείμενα και στις δύο τοποθεσίες μας. Εκτός από τη φυσική μας παρουσία, έχουμε μια ολοκληρωμένη και πολύ καλά εξοπλισμένη διαδικτυακή παρουσία, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τις δημοπρασίες, προσεγγίζοντας ευρύ φάσμα πελατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την απόλυτη εμπειρία δημοπρασίας είτε είστε συλλέκτης, πωλητής ή κάποιος που απλά ενδιαφέρεται για τις δημοπρασίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης