ΦΑΤΜΕ και Locomondo τραγουδούν μαζί απόψε στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1

ΦΑΤΜΕ και Locomondo τραγουδούν μαζί απόψε στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1

Δύο αγαπημένα συγκροτήματα από διαφορετικές γενιές ενώνουν τις μουσικές δυνάμεις τους.

Moysiko_Kouti
Μία ακόμη ξεχωριστή μουσική συνάντηση θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1, απόψε, στις 23:00. Δύο αγαπημένα συγκροτήματα οι ΦΑΤΜΕ και οι Locomondo ενώνουν τις φωνές, τις μουσικές τους αλλά και τα χρόνια που τούς χωρίζουν.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη θα υποδεχτούν τον Οδυσσέα Τσάκαλο, ιδρυτικό μέλος των ΦΑΤΜΕ και τον Μάρκο Κούμαρη των Locomondo σε μια νοερή συνάντηση συγκροτημάτων από διαφορετικές εποχές με διαφορετικούς ήχους!
Ένα ρέγγε πάρτι στο οποίο θα ακούσουμε ροκ, παραδοσιακά και ρεμπέτικα με «καλεσμένους» τον Γιάννη Παπαϊωάννου και τον Bob Marley...!

Μια βραδιά με ιστορίες, τραγούδια, συγκίνηση και… διλήμματα ζωής. Ο Οδυσσέας Τσάκαλος θα προτιμούσε να παίζει μια ζωή ροκ ή μια ζωή λαϊκά; Ο Μάρκος Κούμαρης θα προτιμούσε να παίζει μια ζωή ρεμπέτικα ή ρέγγε; Η ένταση ανεβαίνει στο Jukebox και οι διασκευές από την μπάντα του Μουσικού Κουτιού γράφουν για άλλη μια φορά ιστορία. Καλεσμένοι και οικοδεσπότες τραγουδούν τη «Φαληριώτισσα», «One love», «I got you babe», «Ζηλεύει η νύχτα»…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης