Πέτρος Ζούλιας: «Θέλω πολύ να ασχολούμαι με Ελληνικά θέματα και την Ελληνική πεζογραφία»
Ο σημαντικός σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων της "Μαρίκας" με την Νένα Μεντή,κ.α. στο θέατρο Χώρα μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου.
Σχολίασε ότι οι καλλιτέχνες στους δύσκολους καιρούς πρέπει κάτι να πουν σημαντικό στο κοινό.
Ζήτησε την εμπιστοσύνη του κοινού στο θέατρο και θα γίνει ότι είναι δυνατόν από πλευράς καλλιτεχνών για εναν ασφαλή θεατρικό χειμώνα.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.