Ο σπουδαίος μαέστρος Ντάνιελ Μπάρενμποϊμ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Θα διευθύνει την ορχήστρα Berlin Staatskapelle τέσσερα βράδια του Οκτωβρίου
Ο παγκοσμίου φήμης μαέστρος Ντάνιελ Μπάρενμποϊμ διευθύνει στοΜέγαρο Μουσικής Αθηνών την Berlin Staatskapelle σε τέσσερις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στις 27, 29, 30 και 31 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στις μουσικές αυτές βραδιές εστιάζει σε δύο εμβληματικές προσωπικότητες του γερμανικού Ρομαντισμού, τον Γιοχάννες Μπραμς και τον Ρόμπερτ Σούμαν. Ο σπουδαίος αρχιμουσικός και η ιστορική ευρωπαϊκή ορχήστρα θα ερμηνεύσουν και τις τέσσερις Συμφωνίες του Σούμαν και του Μπραμ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.
Η ηλεκτρονική προπώληση για όλες τις συναυλίες ξεκίνησε με δυνατότητα αγοράς πακέτου εισιτηρίων και για τις τέσσερις συναυλίες (έκπτωση 20%).
Τα νέα μοντέλα της SHOKZ προσφέρουν καθαρό ήχο και πλήρη ελευθερία κινήσεων, συνοδεύοντάς μας σε κάθε δραστηριότητα – από την προπόνηση μέχρι τη βόλτα στην πόλη.