Άζι Ρόμπερτσον: Από τις «Ιστορίες Γάμου» πρωταγωνιστής σε νέα ταινία
Στο «Έλα να παίξουμε» που θα βγει τον Οκτώβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες
Μυστήριο, αγωνία αλλά και στοιχεία επιστημονικής φαντασίας χαρακτηρίζουν την νέα ταινία «Έλα να παίξουμε» που θα βγει τον Οκτώβριο στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.Πρωταγωνιστής της ταινίας, η οποία φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Tζέικομπ Τσέις, είναι ο μικρός αλλά εξαιρετικά ταλαντούχος Άζι Ρόμπερτσον, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την πολύ καλή ερμηνεία του στην «Ιστορία Γάμου».
Ο Ρομπερτσον υποδύεται τον Όλιβερ, ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Όλιβερ για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του, τους οποίους ενσαρκώνουν οι Τζίλιαν Τζέικομπς και Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ, θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιό τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.