Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο: Ανοιχτό και πάλι από σήμερα
Μετά το προσωρινό κλείσιμό του εξ αιτίας κρούσματος κορωνοϊού
Κανονικά θα λειτουργεί από σήμερα το Βυζαντινό και Χριστιανική Μουσείο το οποίο παρέμεινε κλειστό τις τελευταίες ημέρες λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενό του.
Όπως ενημερώνει το αρμόδιο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το σύνολο των εργαζομένων στο Μουσείο οι οποίοι υπεβλήθησαν σε Covid test διαγνώστηκαν αρνητικοί. Οπότε επανέρχεται η κανονικότητα με το ημερήσιο ωράριο το οποίο είναι 9.00 – 16.00.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»