Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η μαγική βραδιά στο θέατρο Πέτρας

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η μαγική βραδιά στο θέατρο Πέτρας

Χιλιάδες κόσμου τηρώντας όλους τους κανόνες του ΕΟΔΥ παρακολούθησαν μια μοναδική συναυλία του αγαπημένου ερμηνευτή

papakostadinou
Μία μοναδική παράσταση είχαν την τύχη να απολαύσουν οι χιλιάδες φίλοι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που βρέθηκαν το βράδυ Παρασκευής στο θέατρο Πέτρας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με δυναμική διάθεση, στην πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του μετά την πανδημία, ταξίδεψε το κοινό του σε σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του, αλλά και του ελληνικού τραγουδιού. Από τον Νίκο Καββαδία και τον Άλκη Αλκαίο στον Οδυσσέα Ιωάννου και τον Απόστολο Μπουλασίκη.

Από τον «George Allum» και το «Πόρτο Ρίκο» στις «Μικρές Νοθείες» και τις «Ψυχές και τις αγάπες». Μία από τις πολλές ιδιαίτερες στιγμές της παράστασης, αποτέλεσε η ενότητα τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη με τον Βασίλη να ερμηνεύει: «Χάθηκα», «Δακρυσμένα μάτια» και «Όμορφη πόλη».

Δημοσιεύτηκε από Stray Music στις Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020


Όλοι όσοι κατέκλυσαν το θέατρο Πέτρας τήρησαν όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα έγιναν ένα με τον «αιώνιο έφηβο» σε μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και λυρισμό.

Μαζί του επί σκηνής βρέθηκαν οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, όπως επίσης η Μαίρη Μπρόζη και ο Απόστολος Μόσιος, οι οποίοι με τις φωνές τους συνόδευσαν τον δημοφιλή ερμηνευτή στο μοναδικό μουσικό ταξίδι του.

Vasilis_Papakonstantinou
Vasilis_Papakonstantinou2


Κλείσιμο
Τα επόμενα ραντεβού του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με το κοινό του είναι στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στις 29/7, στο Κιάτο στη 1/8 στο αρχαίο θέατρο ΔΙΟΝ στις 12/8 και στο Βεάκειο στις 9/9.


* Η βασική φωτογραφία του άρθρου είναι του Γιάννη Μαργετουσάκη
* Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι του Θάνου Λαϊνά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης