Η τέχνη αντιγράφει την ζωή (σχεδόν)

Η τέχνη αντιγράφει την ζωή (σχεδόν)

Η κοινή φωτογραφία των δύο υποψηφίων βουλευτών – του συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου και του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με την Νέα Δημοκρατία ήταν από ταινία του Περάκη.

hjghgw
Με αφορμή μια φωτογραφία. «Πότε πρόλαβαν;» θα αναρωτηθείτε και προφανώς δικαιολογημένη η απορία σας. Πέτρος Τατσόπουλος – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Κουστουμαρισμένοι, γραβατωμένοι σε πάνελ εκδήλωσης – έτοιμοι για το καθήκον! Υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών ο ένας, υποψήφιος στο Επικρατείας ο άλλος – στην 12η τιμητική θέση. Με την Νέα Δημοκρατία ή πολύ καλύτερα, με τον Κυριάκο που είχε την πρωτοβουλία της ένταξης τους στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

o9u9Mkm


Από την δύσκολη θέση της αναζήτησης μας έβγαλε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος. Δημοσίευσε στο fb το post που ακολουθεί – ένα post που συνοδεύει την φωτογραφία των 2 φίλων.

Το post επιγράφεται: «Η ζωή αντιγράφει την Τέχνη». – «Η φωτογραφία είναι προπέρσινη (2017), από τα γυρίσματα της πιο πρόσφατης ταινίας του Νίκου Περάκη Success Story (κυκλοφορεί πλέον και σε DVD). Σύμφωνα με το σενάριο της Κατερίνας Μπέη, εγώ -σ' έναν (πολύ) μικρό ρόλο- υποδύομαι τον... εαυτό μου και συντονίζω μια δημόσια συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ανακοινώνει, ως γόνος πλούσιας οικογένειας και ως ψυχίατρος, την κάθοδό του στην ενεργό πολιτική. In real life, εγώ κατεβαίνω ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών και ο Κωνσταντίνος κοσμεί το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ίδιου κόμματος στην τιμητική τελευταία θέση. Η ζωή αντιγράφει την τέχνη. Σχεδόν».

Και δύο λόγια για την ταινία: To Success Story είναι κωμωδία του Νίκου Περάκης που παίχθηκε στους κινηματογράφους το 2017. Πρωταγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Τζένη Θεωνά, η Φιόνα Γεωργιάδη και η Τόνια Σωτηροπούλου.
Το στόρι της είναι το εξής: «Εύπορος ψυχίατρος και γιος μεγαλοεκδότη, ο Παναγής Πάνδωρας ερωτεύεται την όμορφη και άνεργη ηθοποιό Τζορτζίνα. Ο γάμος τους όμως δεν αργεί να βαλτώσει και να περάσει έντονη κρίση, η οποία θα κορυφωθεί την ημέρα που ο Πάνδωρας αναγγέλλει την κάθοδό του στην πολιτική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης