Ο Γύρος της Στυμφαλίας

Ο Γύρος της Στυμφαλίας

Ένα μουσείο, μια λίμνη και ένας αγώνας δρόμου με πολλαπλές επιλογές. Το ΠΙΟΠ, «Η ΜΗΚΩΝΗ», και ο αθλητικός σύλλογος Λαύκας «Η Στυμφαλίς», σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου διοργανώνουν τον 4ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «Stymphalia Lake Run 2019»

stymphalia-lake-run-2019
Ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου με πολλαπλές επιλογές και με σημείο αναφορά μια μυθική λίμνη και ένα μουσείο διοργανώνεται τον προσεχή Ιούνιο. Με εκκίνηση το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας – το πρώτο ιστορικά θεματικό μουσείο του ΠΙΟΠ- και διαδρομές για ενήλικους γύρω από την Λίμνη.

Πιο συγκεκριμένα, το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο αθλητικός σύλλογος Λαύκας «Η Στυμφαλίς», σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, ενημερώνει για το άνοιγμα των εγγραφών στις αγωνιστικές διαδρομές του 4ου Ημιμαραθώνιου Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «Stymphalia Lake Run 2019», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου (ώρα έναρξης εκκινήσεων 09:00), στη Λίμνη Στυμφαλία.

Ο αγώνας θα έχει ως αφετηρία το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (5, 10 και 21,5 χλμ.) που θα πραγματοποιηθούν περιφερειακά της Λίμνης Στυμφαλίας.

Για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι απαραίτητη η εγγραφή μέχρι τις 9 Ιουνίου 2019, μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: www.stymphalialakerun.gr. Ως ελάχιστο κόστος εγγραφής ορίζεται το ποσό των €5, το οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να καταθέσουν σε έναν από τους φορείς αρωγής παιδιών που προτείνονται στη φόρμα εγγραφής, ή σε φορέα της επιλογής τους.

Οι μικροί φίλοι του αθλητισμού, ηλικίας 5 έως 11 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα, να λάβουν μέρος στη μη αγωνιστική διαδρομή «ΙΟΛΑΟΣ», συνολικής απόστασης 1χλμ. Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων, μέχρι και τις 16 Ιουνίου 2019 (το έντυπο θα είναι διαθέσιμο στην Γραμματεία του αγώνα, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του αγώνα: stymphalialakerun.gr).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης