Λαμπάδες σε… ταπετσαρία

Λαμπάδες σε… ταπετσαρία

Η σειρά λαμπάδων So Lucky by Metallinou συνδυάζουν την παράδοση του brand με την τεχνολογία και το design της νέας γενιάς

labada
«Ήμουν, θυμάμαι, πολύ μικρή όταν καθόμουν δίπλα στη μητέρα μου τέτοιες μέρες και την παρακολουθούσα να φτιάχνει λαμπάδες… Θυμάμαι ήταν σχεδόν όλες διαφορετικές μεταξύ τους. Σκεφτόμουν σχέδια και καθόμουν με τις ώρες και τα ζωγράφιζα σε χαρτί ακουαρέλας κι ονειρευόμουν μια μέρα να έχω όλες αυτές τις λαμπάδες!»

Η Μαρία Αντωνοπούλου αποτελεί τη νέα γενιά του brand “So Lucky by Metallinou” κι ακολουθεί πιστά την οικογενειακή αισθητική που συνδυάζει την παράδοση και την ελληνικότητα με το design προσδίδοντας μια νέα τεχνολογία στις χειροποίητες κατασκευές.

Αυτό το Πάσχα, παρουσιάζει μια νέα σειρά λαμπάδων με minimal design πάνω σε ένα ιδιαίτερο υλικό, την ταπετσαρία. «Χρησιμοποίησα πολύ τις γνώσεις μου στη φωτογραφία και την επεξεργασία εικόνας για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Αλλά πάνω από όλα έκανα πραγματικότητα τα παιδικά μου σχέδια. Με άρωμα baby powder και τσιχλόφουσκα, όλες οι νεράιδες, οι γοργόνες, οι γάτες, τα καραβάκια, οι πεταλούδες και ό,τι άλλο είχα ονειρευτεί και αγαπήσει στα παιδικά μου χρόνια και αργότερα στα ταξίδια μου, το εφάρμοσα μέσω της ταπετσαρίας πάνω στο κερί».

Η Μαρία έχει αναλάβει την ανάπτυξη του οικογενειακού brand που ταυτίζεται με τη διαύγεια του γυαλιού και την ελληνικότητα στη σύγχρονη μορφή της. «Η φύση μας, οι εικόνες, οι γεύσεις του ελληνικού τοπίου είναι τόσο πλούσιες, που από μόνες τους προσφέρουν αξία σε όποιον καταφέρει να τις «φυλακίσει» σε ένα αντικείμενο. Έτσι η έμπνευση είναι ανεξάντλητη και μας τροφοδοτεί συνέχεια να σχεδιάζουμε και να παράγουμε αντικείμενα Made in Greece!»

Τις πασχαλινές λαμπάδες της σειράς So lucky by Mteallinou θα τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα, εμπορικά κέντρα και μουσεία. Δείτε περισσότερα στη σελίδα και στο Facebook.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης