Η BMW επιβεβαίωσε την είδηση, που αφορά την εμφάνιση μίας πρωτότυπης
υβριδικής εκδοχής της νέας 5άρας, στη διεθνή έκθεση της Γενεύης τον
ερχόμενο Μάρτιο. Μάλιστα, οι πωλήσεις του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, το
οποίο θα ονομάζεται ActiveHybrid...
Πρώτη εμφάνιση στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο
Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη
Λανσάρισμα με τις εκδόσεις 535i και 550i
Η BMW επιβεβαίωσε την είδηση, που αφορά την εμφάνιση μίας πρωτότυπης υβριδικής εκδοχής της νέας 5άρας, στη διεθνή έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο. Μάλιστα, οι πωλήσεις του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, το οποίο θα ονομάζεται ActiveHybrid σύμφωνα με την εταιρία, θα ξεκινήσουν σχεδόν αμέσως μετά το πέρας της ελβετικής έκθεσης.
Πέρα από την υβριδική έκδοση, η νέα 5άρα αρχικά θα διατίθεται στην έκδοση 535i, η οποία θα χρησιμοποιεί τον υπερτροφοδοτούμενο 6κύλινδρο κινητήρα των 3,0 lt με τους 306 PS (40,8 kgm ροπής), καθώς και στην ισχυρότερη 550i, η οποία θα «φορά» V8 κινητήρα με απόδοση 408 PS και 61,2 kgm μέγιστης ροπής. Αργότερα, αναμένεται να κυκλοφορήσουν και οι υπόλοιπες, πιο… ταπεινές εκδόσεις, με μικρότερους σε χωρητικότητα κινητήρες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;