Ιδού η νέα Sauber C30

Ιδού η νέα Sauber C30

Οι Καμούι Κομπαγιάσι και Σέρτζιο Πέρεζ έκαναν στη πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Sauber με κωδικό C30.

Ιδού η νέα Sauber C30

Οι Καμούι Κομπαγιάσι και Σέρτζιο Πέρεζ έκαναν στη πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Sauber με κωδικό C30.

Ο 25χρονος Ιάπωνας που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τις δυο προηγούμενες σεζόν πλαισιώνει το φέρεπλι Σέρζιο Πέρεζ. Ο 21χρονος από το Μεξικό με βαριά προίκα (Telmex, Claro, Telcel, Jose Cuervo) έκανε τις πρώτες του δοκιμές με τη Sauber το Νοέμβριο στο Άμπου Ντάμπι και το Μάρτιο θα εκκινήσει τον πρώτο του αγώνα.

Μιλώντας σχετικά ο αγ. διευθυντής και ιδιοκτήτης της ομάδας Πήτερ Σάουμπερ, τόνισε: «Στόχος μας είναι να τερματίζουμε συνέχεια μέσα στη βαθμολογούμενη 10αδα και να βελτιώσουμε την περσινή μας θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Η περσινή χρονιά 41η στην ιστορία της ομάδας μας ήταν ίσως η πιο δύσκολη.
Παραταύτα καταφέραμε να αντιπαρέρθουμε τις δυσκολίες και να εξασφαλίσουμε οικονομικά την ομάδα το 2011. Είμαι περήφανος γι’ αυτό».

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο Καμούι Κομπαγιάσι σημείωσε:
«Πέρασε πλέον η εποχή που θεωρούμουν ρούκι. Έχω μάθει πολλά, που μου προσδίδουν αυτοπεποίθηση, στόχος μου για το 2011 είναι να μην κάνω λάθη».

Ο Σέρτζιο Πέρεζ έχει την δίψα του πρωτάρη: «Ξέρω πόσο απαιτητικό είναι το πρωτάθλημα της F1 οδηγικά και τεχνικά. Θα πρέπει να μάθω από τον Καμούι. Στόχος μου να παρουσιάσω σταθερή πρόοδο. Η υποστήριξη από την πατρίδα μου είναι μεγάλη και δεν θέλω να απογοητεύσω τους οπαδούς μου».

Η C30 θα χρησιμοποιεί κινητήρα Ferrari και ελαστικά Pirelli. Η Ferrari επιπλέον θα προμηθεύσει τη Sauber με σύστημα KERS αλλά και με κιβώτιο ταχυτήτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης