ΒΜW: Το μέλλον είναι ηλεκτρικό!

ΒΜW: Το μέλλον είναι ηλεκτρικό!

Βρεθήκαμε στη Βιέννη τις προηγούμενες μέρες όπου είχαμε την ευκαιρία να ψηλαφίσουμε από κοντά όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των υβριδικών και των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

ΒΜW: Το μέλλον είναι ηλεκτρικό!
«Ηλεκτροκίνηση Τώρα» ήταν το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε η BMW επί αυστριακού εδάφους και στην οποία είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε όλα τα υβριδικά μοντέλα της μάρκας αλλά φυσικά και το αμιγώς ηλεκτρικό i3.

Κλείσιμο
Μία ολόκληρη ημέρα όπου οι Βαυαροί μας «σύστησαν» ενδελεχώς αυτό που ενώ εκτιμάται πως είναι το μέλλον της αυτοκίνησης, σύμφωνα με αυτούς, είναι το παρόν! Και πράγματα, ο ηλεκτρικός/υβριδικός στόλος της μάρκας που ήταν στη διάθεσή μας, επιβεβαιώνει τα λεγόμενά τους. Βάση μας αποτέλεσε η πίστα δοκιμών του Πάχφουρθ, εκεί όπου μας υποδέχθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης της BMW, Νίκος Ταγκούλης. Μαζί με την ομάδα τεχνικών και οδηγών της μάρκας, μας ξενάγησαν στον κόσμο του i Performance λύνοντας απορίες και προσφέροντας εμπειρίες.

Προτού περάσουμε στην παρουσίαση της τεχνολογίας e-Drive, λίγα λόγια για όσα κάναμε στο προαναφερθέν Driving Camp. Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, το πρώτο κομμάτι του προγράμματος μας αφορούσε στιγμές… στοργής με το εντυπωσιακό i8.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης