DTM, 2ος γύρος Lausitzring: Κυριαρχία Green, Audi!

DTM, 2ος γύρος Lausitzring: Κυριαρχία Green, Audi!

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από την Audi που είδε τους οδηγούς της να καταλαμβάνουν και τις έξι θέσεις νικητών στο βάθρο του διπλού αγώνα.

DTM, 2ος γύρος Lausitzring: Κυριαρχία Green, Audi!
Ο δεύτερος αγώνας του Γερμανικού πρωταθλήματος Τουρισμού τα είχε όλα. Μάχες, εγκαταλείψεις, επαφές, δράμα, εξόδους, αυτοκίνητο ασφαλείας αλλά κυρίως χαρακτηρίστηκε από απόλυτη κυριαρχία της Audi. Ο νικητής Jamie Green που πήρε την καρό σημαία και στους δυο αγώνες αυτό είχε να συμβεί στο DTM από το 2002 το είχε πετύχει ο Uwe Alzen στο Nurburgring.

Κλείσιμο
Πέρα από το Green είχαμε άλλους τρεις οδηγούς της Audi στο βάθρο. Ο Mattias Ekstrom ήταν 3ος στον πρώτο αγώνα και δεύτερος στον τελικό, ενώ ο Edoardo Mortara ήταν 2ος στον πρώτο αγώνα αλλά στον δεύτερο περιορίστηκε στην 5η θέση. Στο δεύτερο αγώνα στις πέντε πρώτες θέσεις βρίσκονταν ισάριθμα Audi.  Στον πρώτο αγώνα οι τέσσερις πρώτες θέσεις κατελήφθησαν από Audi. Στην τρίτη θέση του δεύτερου αγώνα τερμάτισε ο Migule Molina.

Πίσω από τα Audi βρέθηκαν οι Mercedes των Pascal Wehrlein που ήταν 5ος στον πρώτο αγώνα και ο Daniel Juncadella που ήταν 6ος στον δεύτερο αγώνα. Η πρώτη BMW στον πρώτο αγώνα ήταν στην 7η θέση με τον Maxime Martin ενώ στον δεύτερο αγώνα ο Martin ήταν 8ος πάλι με την πρώτη BMW στην κατάταξη.



Στη βαθμολογία των οδηγών προηγείται ο Green
με 75 βαθμούς και στη βαθμολογία των κατασκευαστών προηγείται η Audi με 265 βαθμούς.

Επόμενος γύρος (3ος) του Γερμανικού Πρωταθλήματος στο Norisring από 26 -28/6.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης