Η Alfa Romeo θα πάρει για τα καλά τα πάνω της στα επόμενα χρόνια με πολλά και διάφορα μοντέλα βασισμένα πρωτίστως σε μια ολοκαίνουργια πισωκίνητη πλατφόρμα. Μαζί με το κύμα αισιοδοξίας που υπάρχει στο ιταλικό «στρατόπεδο», ενθουσιάζονται και αρκετοί φίλοι της Alfa όπως ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Τόρστεν Κρισχ, ο οποίος φαντάζεται την ταχύτερη έκδοση της Giulia.
Φυσικά μιλάμε για την GTA και κρίνοντας από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες ελπίζουμε το μοντέλο παραγωγής να μην διαφέρει σε μεγάλο βαθμό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.