Οταν μία αυτοκινητοβιομηχανία είναι σε πλήρη ανάπτυξη, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο μα την Volvo, οι αποφάσεις για ακύρωση παραγωγής κάποιου μοντέλου της είναι προσωρινή.
Αυτό αποδείχτηκε και με το C70, το οποίο παρά την απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας να σταματήσει η παραγωγή του, σύντομα θα δούμε τον ¨εντυπωσιακό» όπως λένε οι φήμες αντικαταστάτη του.
Αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος ο CEO της Volvo Hakan Samuelsson, ο οποίος στην ερώτηση «πότε θα δούμε το νέο C70» δήλωσε χαρακτηριστικά «as soon as possible» (το συντομότερο δυνατόν).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το νέο C70, θα κρατήσει τη… διπρόσωπη μορφή του ως coupe και cabrio αυτοκίνητο.
Θα διαθέτει δηλαδή σκληρή οροφή, ενώ σχεδιαστικά στηριχτεί στο πρωτότυπο coupe που είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
Σε ότι αφορά τους κινητήρες είναι δεδομένο πως θα διαθέτει τους γνώριμους turbo βενζίνης (1.6 και 2.0lt) αλλά και τους νέους πετρελαιοκινητήρες i-ART.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.