Ράικονεν: Είμαι εδώ για ν’ αγωνιστώ!

Ράικονεν: Είμαι εδώ για ν’ αγωνιστώ!

Ο Φινλανδός πιλότος μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους στη Γέονκαμ διέλυσε κάθε αμφιβολία γύρω από τις προθέσεις του για το Κορεάτικο GP που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Άλλη χθες ...άλλη σήμερα η Ελένη Μενεγάκη!
Ράικονεν: Είμαι εδώ για ν’ αγωνιστώ!
Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Iceman να πονάει ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δε θα ήμουν εδώ αν δεν είχα σκοπό να αγωνιστώ. Τι νόημα θα είχε να έρθω. Φυσικά θα δούμε αύριο πως θα αισθάνομαι, αυτή τη στιγμή είμαι εντάξει. Είναι δύσκολο να υποθέσεις κάτι μέχρι να οδηγήσεις αλλά αισθάνομαι πως δε θα υπάρχει πρόβλημα. Αφού δοκιμάσω αύριο θα ξέρω περισσότερα. Δεν είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που έχω τέτοιους πόνους. Είναι κάτι που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό. Κάθε χρόνο αγωνίζομαι βέβαια μεγαλώνοντας τα προβλήματα διευρύνονται».

Κλείσιμο
Ο Ράικονεν στη Σιγκαπούρη έσφιξε τα δόντια για να συμμετέχει στις δοκιμές όπου κατετάγη 13ος αλλά στον αγώνα κατάφερε να φτάσει το βάθρο.

Το Κορεάτικο GP είναι προγραμματισμένο γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Γέονκαμ και θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΟΤΕ στις 09:00 το πρωί και από τη Δημόσια Τηλεόραση σε μαγνητοσκόπηση στις 15:00.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης