Η νέα καμπάνια της bwin είναι στον αέρα, με κεντρικό μήνυμα «Μέσα στο παιχνίδι» και τη μουσική να δίνει τον ρυθμό στη νέα επικοινωνία του brand.
Αυτή επιτρέπει τη δημιουργία αυτοκινήτων που διαθέτουν τόσο εξηλεκτρισμένο θερμικό κινητήρα όσο και αμιγώς ηλεκτροκίνητα. Έτσι, το καινούργιο C5 Aircross θα διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Με δεδομένο ό,τι γνωρίζουμε ήδη από άλλα αντίστοιχα μοντέλα της Stellantis, το νέο ηλεκτροκίνητο C5 Aircross θα διατίθεται με μπαταρίες ενεργειακής χωρητικότητας 73 kWh ή 98 kWh, αντίστοιχα.

Ο Τιερί Κοσκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε στο βρετανικό μέσο ότι η Citroen είναι έτοιμη να κατασκευάσει τόσο αυτή την έκδοση του μοντέλου όσο και αυτές με εξηλεκτρισμένο κινητήρα εσωτερικής καύσης. Συγκεκριμένα είπε: «Το σύστημα Plug-in hybrid μπορεί να είναι η απάντηση στις απαιτήσεις της αγοράς (για τα οχήματα αυτής της κατηγορίας). Όμως, το κόστος είναι διαφορετικό επειδή οι μπαταρίες του δεν είναι μικρές. Συνεπώς, το να τοποθετείς το συγκεκριμένο σύστημα σε μικρότερα αυτοκίνητα δεν έχει νόημα».
Ο Κοσκάς αναφερόμενος στην απόφαση να διακοπεί η παραγωγή του C5 X στην καινούργια γενιά του μοντέλου, τόνισε: «Είναι η ναυαρχίδα μας αλλά οι πωλήσεις του είναι οριακές. Αυτό δεν οφείλεται στο αυτοκίνητο, το οποίο είναι επιτυχημένο. Οφείλεται στο γεγονός ότι η κατηγορία του είναι απολύτως μικρή (ως ποσοστό πωλήσεων)».