Μία μοναδική McLaren Senna GTR

Μία μοναδική McLaren Senna GTR

Μία άκρως εντυπωσιακή McLaren Senna GTR αναζητά νέο κάτοχο.

240412145122_Lanzante-McLaren-Se

Ένα από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα της McLaren, η Senna GTR LM 25 θα αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς της δημοπρασίας του οίκου RM Sotheby’s που θα διεξαχθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Senna GTR LM 25 παρουσιάστηκε το 2020 από τον βελτιωτικό οίκο Lanzante ο οποίος εξειδικεύεται στο να κάνει supercar μοντέλα, ακόμα πιο εντυπωσιακά.


Η συγκεκριμένη McLaren παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της 25ης επετείου από τη νίκη της F1 GTR στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans. Κατασκευάστηκαν μόλις επτά μονάδες, οι οποίες εκπροσωπούν τα επτά αυτοκίνητα που έτρεξαν το 1995 στον συγκεκριμένο διάσημο αγώνα.

Το χρώμα που επέλεξε η Lanzante για όλες τις Senna GTR ήταν το ίδιο σκούρο γκρι που είχε η αγωνιστική συμμετοχή #59 της F1 GTR Ueno Clinic.

Κλείσιμο
Η καμπίνα έχει δεχθεί ορισμένες μετατροπές από τον βελτιωτικό οίκο. Τα καθίσματα είναι από ανθρακονήματα, όπως και στη γνήσια F1 GTR, ενώ από το ίδιο υλικό είναι και το τιμόνι. Τέλος, τα πεντάλ είναι χρυσά και οι ιμάντες πρόσδεσης είναι αγωνιστικοί και μπλε.

Ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s αναφέρει ότι αυτή η McLaren Senna GTR μετατράπηκε σε LM 25 από την Lanzante και το καλύτερο από όλα, μπορεί πλέον να κυκλοφορεί νόμιμα στους δημόσιους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας.

Έχοντας διανύσει λιγότερα από 2.000 χιλιόμετρα και έχοντας περάσει από σέρβις τον Σεπτέμβρη του 2023, αναμένεται να πουληθεί στα περίπου 1,4-1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης