Συνεργασία Novitec με Lamborghini

Συνεργασία Novitec με Lamborghini

Η Novitec διαθέτει ένα κιτ βελτίωσης για τη Lamborghini Urus.

240125104557_Lamborghini-Urus-Pe

Για όποιον τυχερό κάτοχο του SUV μοντέλου της Lamborghini, της γνωστής μας Urus, επιθυμεί να έχει στα χέρια του κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, η Novitec προσφέρει ένα νέο αισθητικής και μηχανολογικής αναβάθμισης πακέτο.

Ως ένας βελτιωτικός οίκος που εξειδικεύεται στην τροποποίηση σπορ ιταλικών αυτοκινήτων, η Novitec έκανε το καλύτερό της για να παρουσιάσει ένα πακέτο που κάνει την Urus καλύτερη σε απόδοση, αλλά και ακόμα πιο αιχμηρή στην εμφάνιση.
Κλείσιμο

Το κιτ Esteso, όπως και αυτό ονομάζεται χαρακτηρίζεται από αρκετές επιφάνειες από ανθρακονήματα, που βρίσκονται στα χαμηλότερα σημεία του αμαξώματος, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να προστεθούν επιπλέον μέρη από carbon στο εμπρός καπό, στον μεγαλύτερο διαχύτη και στις αεροτομές.

Σύμφωνα με τη Novitec, όλα τα επιπρόσθετα μέρη βοηθούν στην βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής της Urus στις υψηλές ταχύτητες.

Παράλληλα, ο βελτιωτής έχει αυξήσει τα εμπρός πίσω μετατρόχια, συνδυάζοντας αυτήν την τροποποίηση με μία χαμηλότερη ανάρτηση, μειώνοντας την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 25 χιλιοστά.

Για τους τροχούς, η Novitec συνεργάστηκε με τη Vosen, επιλέγοντας το μοντέλο NL5 που φέρουν διάμετρο 23 ίντσες. Τέλος, οι δύο μαύρης απόχρωσης διπλές απολήξεις της εξάτμισης προσφέρουν έναν ακόμα πιο συναρπαστικό ήχο.

Σε ότι αφορά τα μηχανολογικά μέρη, η Novitec επαναπρογραμμάτισε τον V8 κινητήρα 4,0 λίτρων της Urus για να αποδίδει πλέον 771 ίππους και 1.032 Nm ροπής. Υπενθυμίζουμε, ότι το εργοστασιακό μοντέλο στην έκδοση Performante αποδίδει 657 ίππους.

Σύμφωνα με τη Novitec, η Lambrghini Urus Esteso ολοκληρώνει τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα, δηλαδή 2 δέκατα ταχύτερα από την εργοστασιακή. Ταυτόχρονα, πετυχαίνει και υψηλότερη τελική ταχύτητα, με το κοντέρ να αγγίζει τα 311 χλμ./ώρα.

Το κιτ βελτίωσης του γερμανικού οίκου είναι διαθέσιμο για την απλή έκδοση της Urus, την S και την Performante.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης