Ακόμα ισχυρότερο το νέο Audi S3

Ακόμα ισχυρότερο το νέο Audi S3

H Audi δεν αμελεί τις υποχρεώσεις της στην συμβατική τεχνολογία, με το ανανεωμένο S3 να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

240213102930_AUDI-S3-3

Η Audi ανανεώνει το σπορ γονιδίων S3, το οποίο διαθέτει πέραν της νέας αισθητικής, που προσφέρει τα δέοντα τόσο οπτικά, όσο και ουσιαστικά, και σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις, χάρη στα αναβαθμισμένα μηχανικά του στοιχεία.

Το γερμανικό hot hatch διαθέτει επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, το οποίο αναδεικνύεται από την αναθεωρημένη μάσκα και το καινούργιο λογότυπο της εταιρείας, με αποτέλεσμα μία πιο δυναμική εμφάνιση, σε συνδυασμό με τους νέους προβολείς και προφυλακτήρα.

Πίσω υπάρχει ένας νέος προφυλακτήρας που συμπληρώνεται από τα επανασχεδιασμένα πίσω φώτα, την εξάτμιση της Akrapovic και έναν πιο τονισμένο διαχύτη.

Κάτω από το καπό, το Audi S3 διαθέτει έναν αναβαθμισμένο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων TFSI, ο οποίος αποδίδει πλέον 333 ίππους και 420 Nm ροπής, κάτι που σημαίνει μία αύξηση 23 ίππων σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.

Βελτιωμένες είναι και οι επιδόσεις, με το 0-100 χλμ/ώρα να γίνεται σε 4,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Σε συνδυασμό με ένα επτατάχυτο κιβώτιο S tronic, ο κινητήρας επωφελείται από τη βελτιωμένη απόκριση, με μειωμένους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων.

Το ανανεωμένο S3 θα διαθέτει επίσης ένα νέο ενεργό διαφορικό με πλήρως μεταβαλλόμενη κατανομή της ροπής στους πίσω τροχούς, αναθεωρημένη εμπρός ανάρτηση με νέα στήριξη του τιμονιού για καλύτερη αίσθηση, το νέο πρόγραμμα οδήγησης «Dynamic Plus» και ελαστικά υψηλών επιδόσεων της Falken.

Από το μενού δεν θα λείπουν επίσης τα αναβαθμισμένα φρένα με μεγαλύτερους δίσκους, διπίστονες δαγκάνες με μεγαλύτερα τακάκια και ένα νέας γενιάς σύστημα ελέγχου της ευστάθειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης