Στα σκαριά η νέα Porsche Panamera

Στα σκαριά η νέα Porsche Panamera

Η Porsche επιβεβαιώνει ότι η νέα γενιά της Panamera βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης.

230602130341_Porsche-Panamera-4-E-Hybrid_I

Το 2009, παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά της Panamera, ένα μοντέλο που ξεχώριζε κυρίως με την σχεδίασή της και βεβαίως με τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησής της, κάτι που αποτελεί προνόμιο όλων σχεδόν των μοντέλων της Porsche. 

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η γενικότερη εμπορική πορεία της είναι ικανοποιητικότατη και οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας είναι σχεδόν έτοιμοι να παρουσιάσουν την 3η κατά σειρά γενιά της.

Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Porsche, το καινούργιο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα προς το τέλος του 2023. Από τις ως τώρα πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η νέα Panamera θα έχει διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα και το αμάξωμά της θα διατηρήσει τη γενική γραμμή που γνωρίζουμε ήδη.

Στο εσωτερικό, η νέα Panamera θα έχει ταμπλό που θα θυμίζει το αντίστοιχο της νέας Cayenne. Η κεντρική οθόνη αφής αναμένεται να είναι 12,3 ίντσες η οποία -στον προαιρετικό εξοπλισμό- θα συνοδεύεται και από μία δεύτερη, με διαγώνιο 10,9 ίντσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από την Μεγ. Βρετανία, οι κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται θα είναι υβριδικής διάταξης και θα έχουν χωρητικότητα 2,9 λίτρα και 4,0 λίτρα, αντίστοιχα. Εκτός αυτής, η νέα Panamera θα διατίθεται και σε plug-in υβριδική εκδοχή.

Τέλος, στο νέο μοντέλο θα υπάρχει το καινούργιο εταιρικό έμβλημα της εταιρείας το οποίο έχει περισσότερο ανάγλυφες παραστάσεις με το χρυσό και κόκκινο χρώμα να είναι πιο έντονο από πριν. Επίσης, η ονομασία τής Porsche θα είναι εγχάρακτη σε πιο επίπεδη επιφάνεια, το άλογο είναι πιο λεπτομερές στην απεικόνισή του και η λέξη «Stuttgart» είναι πλέον βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης