Μία ξεχωριστή Lamborghini Aventador Ultimae

Μία ξεχωριστή Lamborghini Aventador Ultimae

Ο βελτιωτικός οίκος Novitec παρουσιάζει την δική του εκδοχή πάνω στην Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae.

230405131716_Lambo-LP780-4-Ultimae-by-Novitec-2

Η Novitec αποχαιρετά με τον τρόπο της την θρυλική Lamborghini Aventador και τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα, καθώς ο Ιταλός κατασκευαστής από την Μπολόνια αποφάσισε να την αντικαταστήσει με την πιο πρόσφατη υβριδικής τεχνολογίας Revuelto.

Οι σημαντικότερες αλλαγές που έχουν κάνει οι τεχνικοί της Novitec περιλαμβάνουν ένα κιτ αμαξώματος από ανθρακονήματα, στο οποίο υπάρχουν πρόσθετα κομμάτια για τις εισαγωγές αέρα και τους σφυρήλατους τροχούς με κεντρικό μπουλόνι της Vossen, με διάμετρο 20 ίντσες εμπρός και 21 πίσω. Οι χαρακτηριστικές ακτίνες σε σχήμα «Υ», έχουν αυξημένη απόσταση μεταξύ τους, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το «δικό τους» χρώμα ανάμεσα στα 72 που προσφέρονται.

Η Novitec προσθέτει επίσης μια εξάτμιση που ζυγίζει 19 κιλά λιγότερο από την εργοστασιακή, ενώ το χαμήλωμα του αμαξώματος κατά 35 χιλιοστά έρχεται με τη χρήση νέων ελατηρίων. Η Aventador Ultimae έκανε ντεμπούτο το 2021 και διαθέτει V12 6,5 λίτρων με απόδοση 770 ίππους. Η τελευταία Ultimae παραδόθηκε το Νοέμβριο του 2022 και στη συνέχεια δημοπρατήθηκε, για να καταλήξει στον ιδιοκτήτη της έναντι του ποσού των 1,47 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης