Tα Audi TT και R8 θα έχουν διαφορετικό ύφος στο μέλλον

Tα Audi TT και R8 θα έχουν διαφορετικό ύφος στο μέλλον

Τα καθαρόαιμα σπορ μοντέλα της Audi όπως το ΤΤ και το R8 θα συνεχίσουν να έχουν τη θέση τους στο ηλεκτρικό μέλλον της εταιρίας αλλά πιθανότατα με ένα αρκετά διαφορετικό ύφος από αυτό που γνωρίζουμε σήμερα.

Audi_R8-TT_future
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Βρετανικό Top Gear ο διευθυντής διεθνών πωλήσεων της Audi, Hildegard Wortmann τόνισε πως οι ραγδαίες αλλαγές που συντελούνται τα τελευταία χρόνια στην αυτοκίνηση αλλά και η σαφής διαφοροποίηση των προτιμήσεων του κοινού θα οδηγήσει στην επαναδιαπραγμάτευση της φιλοσοφίας αρκετών μοντέλων.
Μεταξύ των κατηγοριών που πιθανότατα θα χρειαστεί να αναδιαμορφώσουν τον ευρύτερο χαρακτήρα τους είναι αυτή των sports cars κάτι που στην περίπτωση της Audi σημαίνει πως τα TT και R8 θα απομακρυνθούν από αυτό που γνωρίζαμε έως σήμερα.

Σύμφωνα με το Wortmann «Το R8 είναι ένα σύμβολο για την Audi όμως τα σύμβολα του παρελθόντος δεν είναι απαραίτητα και σύμβολα του μέλλοντος. Αυτό σημαίνει πως ο διάδοχος του μοντέλου δεν θα είναι απλά ένα R8 με ηλεκτροκινητήρα. Θα πρέπει να είναι ένα R8 με διαφορετική φιλοσοφία». Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Audi τόνισε πως κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το ΤΤ το οποίο είναι ένα αυθεντικό μοντέλο που αγγίζει τις αισθήσεις αλλά δυστυχώς οι προτιμήσεις του κοινού αλλάζουν και αυτή η κατηγορία έχει αποδυναμωθεί.
Ωστόσο αυτό που δεν σημαίνει πως το κοινό έπαψε να αναζητά προτάσεις με διασκεδαστικό χαρακτήρα και έντονο συναισθηματικό αντίκτυπο. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως τα δύο μοντέλα θα αποκτήσουν μια διαφορετική υπόσταση. Άλλωστε η Audi με πρωτότυπα όπως το Vision GT και PB18 αλλά και με το e-tron GT παραγωγής αποδεικνύει πως περιλαμβάνει στα μελλοντικά της σχέδια το έντονα σπορ στοιχείο.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης