Buggy υψηλών επιδόσεων από την SCG

Buggy υψηλών επιδόσεων από την SCG

Πολύ κοντά στην υλοποίησή του φαίνεται πως βρίσκεται πλέον το σχέδιο της Scuderia Cameron Glickenhaus για την δημιουργία ενός buggy υψηλών επιδόσεων με αγωνιστικό ύφος

glickenhaus_baja_buggy
Οι φωτογραφίες με την ψηφιακή απεικόνιση του buggy που όλα δείχνουν πως θα κατασκευάσει η Scuderia Cameron Glickenhaus ανέβηκαν στο λογαριασμό της εταιρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας μάλιστα πως η ονομασία του θα είναι 008 Baja Dakar Buggy.
Η επιλογή του συγκεκριμένου ονόματος κάνει ξεκάθαρο πως η SCG έχει σαν στόχο την δημιουργία ενός buggy με τέτοιες δυνατότητες που θα του επιτρέψουν την συμμετοχή και γιατί όχι την διάκριση σε αγώνες αντοχής εκτός δρόμου. Σε σχέση με τα αρχικά σχέδια που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα πριν από περίπου ένα χρόνο, μαζί με την ανακοίνωση της ιδέας της SCG, φαίνεται πως η προσέγγιση έχει ωριμάσει όπως άλλωστε και η εμφάνιση. Υπάρχει μια πιο λογική τοποθέτηση λειτουργικών στοιχείων όπως τα φώτα και οι καθρέπτες ενώ έχει αφαιρεθεί η τεράστια πίσω αεροτομή που υπήρχε στο αρχικό μοντέλο και οι έξτρα τροχοί ανάγκης έχουν μεταφερθεί από την οροφή στο πίσω μέρος.

Οι πληροφορίες σχετικά με το 008 Baja Dakar Buggy είναι ακόμα εξαιρετικά περιορισμένες όμως πέρσι η εταιρία είχε κάνει γνωστό πως πρόθεσή της ήταν η διάθεση του buggy σαν kit car που θα μπορεί να αγοραστεί και να συναρμολογηθεί από τον ιδιοκτήτη του. Μάλιστα η εταιρία έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως στοχεύει στην συμμετοχή της σε διάσημους αγώνες εκτός δρόμου όπως το Baja 1000.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης