Τα MINI Hatchback και Cabrio ανανεώνονται

Τα MINI Hatchback και Cabrio ανανεώνονται

Η MINI παρουσίασε τις facelift εκδόσεις για τα τρίθυρα και πεντάθυρα hatchback μοντέλα της καθώς και για το επίσης ανανεωμένο Cabrio.

MINI-Hatch-2022
Το ανανεωμένο MINI αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον προσεχή Μάρτιο, με αναθεωρημένο στιλ τόσο μέσα όσο και έξω. Δεν χωρά βέβαια αμφιβολία περί αυτού.

Ενώ το MINI μοιάζει σχετικά ίδιο με πριν, ωστόσο διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο πρόσθιο τμήμα με αναθεωρημένη μάσκα και ένθετο χρώματος στο αμάξωμα. Το μοντέλο διαθέτει επίσης νέους προβολείς LED, μεγαλύτερη γρίλια και νέο μπροστινό προφυλακτήρα με τριγωνικές εισόδους αέρα.

Νέοι εμφανίζονται επίσης τόσοι οι τροχοί όσο και τα φλας LED. Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένας ελαφρώς αναθεωρημένος προφυλακτήρας όπως επίσης και φώτα Union Jack.

Το ανανεωμένο MINI διαθέτουν πολλές νέες επιλογές, όπως μια οροφή πολλαπλών τόνων. Είναι μια ενδιαφέρουσα πινελιά καθώς έχει μια “χρωματική κλίση από το San Marino Blue έως το Pearly Aqua έως το Jet Black”.

Μιλώντας για τα χρώματα, υπάρχουν τρεις νέες αποχρώσεις που ονομάζονται Island Blue metallic, Rooftop Grey metallic και Zesty Yellow. Οι σχεδιαστές δημιούργησαν επίσης πέντε νέα σχέδια τροχών. Στο εσωτερικό, οι οδηγοί θα βρουν νέες επενδύσεις, ενημερωμένους αεραγωγούς, νέο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση προαιρετικά θερμαινόμενο και ένα δακτύλιο LED που περιβάλλει το σύστημα πολυμέσων 8,8 ιντσών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την έκδοση «MINI Electric Collection 2021» που αφορά στο ηλεκτρικό MINI Cooper SE». Η εταιρεία δεν είπε πολλά για αυτό, αλλά θα διαθέτει περαιτέρω εξοπλισμό που πρόκειται να τονίζει ακόμη περισσότερο τον εξατομικευμένο χαρακτήρα της κατασκευής.

Στους κινητήρες και τα μηχανικά μέρη των συμβατικών εκδόσεων δεν πρόκειται να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης